Comunicarea eficienta – sabie cu doua taisuri – NLP Practitioner la Bucuresti!

0

solutii_crizaTe intereseaza performanta ta/echipei?
Vrei sa depasesti starile negative si blocajele?
Cauti cai de a-ti optimiza comunicarea cu cei din jur si increderea in tine?
Echilibrul in viata ta ti se pare greu de atins si vrei sa ti-l regasesti?
Cauti noi modalitati de a-ti asigura succesul si de a evita esecul?

Toate acestea le activezi la cursul NLP Practitioner organizat de NLP Explorer la Bucuresti!

Acest curs de Programare Neuro Lingvistica este  o experienta interactiva, cu aplicabilitate practica, deosebita datorita experientei trainerilor si elementelor de ultima ora din Programarea Neuro-Lingvistica, prin care ti se ofera posibilitatea de a te deschide spre noi orizonturi atat la nivel personal cat si profesional.

CE INSEAMNA NLP?

NLP se bazeaza pe Modelarea Umana – studierea oamenilor de mare succes din diverse domenii, definirea si extragerea strategiilor de succes, a tiparelor gandirii, comportamentului si limbajului acestora si implementarea acestor strategii in propria ta viata, personala si profesionala.

Poti aplica ceea ce inveti in consultanta, coaching, psihoterapie, training, viata personala, vanzari, business, media & advertising, management, marketing, resurse umane.

DE CE STANDARDE INTERNATIONALE?

ITANLP, International Trainers Academy of Neuro-Linguistic Programming, este o institutie de avangarda in domeniu, deschizatoare de drumuri, cu cele mai calitative si eficiente programe educationale de NLP.

Participarea si alaturarea la aceasta comunitate asigura trainerilor si cursantilor NLP Explorer cele mai inalte standarde de invatare a abilitatilor NLP existente in prezent.

Cursurile noastre sunt sustinute in conformitate cu standardele internationale ale ITANLP, condusa de John Grinder (co-creatorul NLP), Michael Carroll si Carmen Bostic St. Clair.

PROGRAMA CURSULUI NLP PRACTITIONER de la NLP Explorer  acopera atat Codul Clasic NLP, dezvoltat de John Grinder si Richard Bandler de-a lungul parteneriatului lor din anii `80, cat si New Code NLP, o dezvoltare ulterioara realizata de John Grinder, Judith DeLozier si Carmen Bostic St Clair. Acest Nou Cod NLP are in structura lui procese concrete, sigure, puternice si usor de aplicat pentru schimbarea si evolutia personala si profesionala (detalii pe www.nlpexplorer.eu).

TRAINERI

Tiberiu Felber si Madalina Dinica sunt formati personal cu John Grinder, Michael Carroll si Carmen Bostic St Clair si au la activ ani de experienta in programe de dezvoltare personala si profesionala (detalii pe www.nlpexplorer.eu).

DURATA SI LOCUL DE DESFASURARE

– 7 module, o intalnire pe luna: vineri, sambata, duminica, in fiecare zi intre 9.30-17.30;
– Bucuresti, sala Europa;

Primul modul: 8-10 mai 2009. Rezervarea locurilor a inceput!

INVESTITIA

Costul cursului este de 1150 EUR.

Variantele de achitare:

I. 955 euro achitati integral la primul modul (economisesti 155 euro);

II. 1150 euro achitati in 6 rate (informatii pe www.nlpexplorer.eu)

DIPLOMA

La absolvirea celor 7 Module NLP Practitioner se elibereaza o diploma recunoscuta international ITANLP.

MODALITATEA DE INSCRIERE

Pentru a-ti rezerva din timp locul, este nevoie sa completezi un formular de înscriere pe care il obtii de la adresele de mai jos si sa achiti un avans de 120 EUR, care se scade din costul total al cursului.

INFORMATII SI INSCRIERI:

Madalina Dinica 
0745.50.50.50  
[email protected]

Alexandra Petrof
0726.76.13.16  
[email protected]

www.nlpexplorer.eu
[email protected]

Sursa: Plandeafacere.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.