Comunicare si negociere aplicata – Comunicam sau agresam?

0
exeloSub forma unui studiu al comunicarii verbale si non-verbale programul de fata declanseaza procesul de constructie a competentelor necesare unei comunicari clare si directe, in a doua parte a sesiunii sondeaza aspecte complexe ale negocierii in afaceri.

In perioada 6-7-8 noiembrie, EXELO, partenerul in Romania al Global Knowledge Training LLC, prezinta cursul: Comunicare si negociere aplicata.

Global Knowledge LLC este unul dintre cei mai importanti jucatori mondiali in domeniul formarii profesionale, instruind anual peste 300.000 de persoane la nivel international. Compania este prezenta in 20 de tari pe 3 continente, in Europa detine 40 de centre de formare in 12 tari.

Sub forma unui studiu al comunicarii verbale si non-verbale programul de fata declanseaza procesul de constructie a competentelor necesare unei comunicari clare si directe. Descoperiti care sunt consecintele unei comunicari slabe si cum sa o evitati cu ajutorul unei comunicari deschise si folosind intreruperile necesare reordonarii firului sau logic.

Construit sub forma unei lectii de ascultare activa, brodare a discutiei pentru audienta si constientizare a importantei limbajului corpului, seminarul va va indruma efectiv pe traseul unei angajari eficiente in relatiile cu altii. Veti intelege cum trebuie setate obiective clare si gestionate barierele culturale si de limbaj cu echipele locale si/sau externe.

Cea de-a doua parte a sesiunii sondeaza aspecte complexe ale negocierii. Invatati cum trebuie planuita o negociere si deveniti familiari cu cele mai bune practici in domeniu. Vor fi dezvoltate strategii de demascare a siretlicurilor si jocurilor de manipulare, de a negocia cu seful spunind nu (refuzare) si de tratare a negocierilor intr-o echipa. Deprindeti strategii ce va vor ajuta sa treceti peste impasuri si puncte moarte.

Curricula cursului:

Ce veti invata:
– Procesul comunicarii interne;
– Competente de ascultare si de interogare n mod activ;
– Comunicarea non-verbala;
– O privire generala asupra negocierii;
– Procesul si planuirea negocierii;
– A face fata negociatorilor puternici (duri).

Exercitii practice:
– Cum se foloseste planner-ul unei negocieri;
– O negociere ad-hoc
– Auto-evaluarea post negocierii;
– Conducerea de negocieri tehnice si non-tehnice;
– Negocierea cu imposibilul VP;
– Cum sa faci fata unui client nervos;
– Conflictul dintre culturi;
– Riscul de a deveni prea tehnici;
– Negocierea cu clientii interni;
– Tratarea negociatorilor puternici;
– Lista celor mai bune practici in negociere.

Durata: 3 zile

Taxa de participare este de 350 Eur / participant+TVA (taxa de participare acopera costurile cu privire la traineri, sala, materiale, pauze de cafea, masa de pranz si examen).

Inscriere: intra pe www.exelo.ro si descarca formularul de inscriere.

Persoana de contact:
Cristina Popovici – Manager proiect
Telefon/Fax : 021/3301873
Mobil: 0756944527
E-mail: [email protected]
Web-site: www.exelo.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.