CODECS te invita miercuri 4 iunie in cadrul serii „OPEN MIND”

0

15 mai 2008

CODECS te invita miercuri 4 Iunie in cadrul serii "OPEN MIND", sa descoperi programul "Certificat Profesional in Management", oferit de The Open University Business School in Romania.

"Certificatul Profesional in Management" este un program de dezvoltare personala si profesionala, si se adreseaza acelora care vor sa faca o diferenta in organizatia in care lucreaza, sa aduca valoare si sa contribuie la dezvoltarea acesteia.
Programul este deschis managerilor cu diferite nivele de pregatire.

"Recomand Certificatul Profesional in Management ca fiind cea mai accesibila cale catre o cariera in management, oriunde in lume, in orice companie iti doresti sa lucrezi." Dr. Rodica Maria Radulescu, Director Business School

Evenimentul are loc sub forma unui workshop interactiv, prietenos si mai putin formal, in care vei deveni, pentru cateva ore, student CODECS.

Vino sa afli mai multe, sa stai de vorba cu tutorii nostri, practicieni si manageri cu experienta si sa cunosti oameni interesati, ca si tine, de cariera lor.

Te asteptam la evenimentul OPEN MIND, care va avea loc in data de 4 Iunie, incepand cu orele 18:30 la sediul CODECS din Agricultori 37-39, sector 2, Bucuresti.

Participarea este gratuita, toti participantii vor primi:

– un mini ghid de cariera;
– un abonament de 3 luni la publicatiile: Ziarul Financiar, revista CARIERE.

Ce curs va lua cariera ta mai departe? Depinde de tine!

CODECS, partener al OU Business School din Marea Britanie si lider pe piata in instruire manageriala, ofera programe integrate de dezvoltare organizationala si profesionala: 360 Solutions, Programul MBA al OU Business School; Programul Certificat Profesional in Management; Programul Management de Proiect; HR Vocational School. De asemenea, ofera si carte de afacere.

Rezerva-ti acum un loc pentru prezentarea din 4 iunie!
Telefon: 021/252.51.82/3/4,
Roxana Ene – Manager Relatii cu Clientii

Sursa: Plandeafacere.ro, 15 mai 2008

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.