CODECS ofera „Project Management Process Framework” – cadrul de pregatire pentru certificarea PMP® in Project Management

0
codecs_nouCODECS organizeaza in perioada 04-06 martie / 11-13 martie 2011Project Management Process Framework” – un curs de pregatire accelerata pentru obtinerea certificarii PMP®. Cursul este dezvoltat pornind atat de la materialele specifice PMI, dar si de la experientele avute in cei aproape 6 ani de instruire in domeniul Managementului de Proiect. Cursul imbina armonios conceptele valabile la nivel global, cu experiente specifice societatii romanesti actuale.

Administrat de catre Project Management Institute (PMI®), PMP® este programul de certificare profesionala in Project Management cu cea mai larga acoperire internationala.

Totalizad un numar de peste 400.000 profesionisti certificati in peste 140 de tari, programul PMP® certifica atat experienta profesionala in domeniu, cat si cunostintele din standardul international PMBOK® Guide Fourth Edition, elaborat de catre PMI®. Programul este certificat ISO 9001 si asigura maximum de obiectivism in evaluarea competentelor si experientei profesionale, fapt dovedit si de larga adoptie a acestei certificari la nivel international.

Cursul „Project Management Process Framework” se adreseaza atat practicienilor in Project Management care doresc sa sustina examenul de certificare PMP®, dar si celor care au o bogata experienta in domeniul Managementului de Proiect, si isi doresc imbunatatirea deprinderilor actuale, dar si recunoasterea formala a cunostintelor si abilitatilor personale.

Principalele obiective urmarite sunt insusirea cunostintelor necesare pentru abordarea cu succes a examenului de certificare PMP® (acoperind ariile de cunostinte si grupurile de procese cuprinse in standardul PMBOK® Guide Fourth Edition) dar si realizarea de conexiuni intre conceptele, tehnicile, instrumentele si ideile prezentate si realitatea de zi cu zi a proiectelor.

Cursul „Project Management Process Framework” totalizeaza un numar de 42 ore instruire (42 „contact hours” distribuite pe parcursul a 6 zile de curs) fiind structurat in sectiuni care impreuna asigura necesarul de training pentru trecerea cu succes a examenului PMP®.

Durata: 6 zile: 04-06 martie / 11-13 martie 2011.

Locatia: sediul CODECS (strada Agricultori, nr. 37-39, sector 2, Bucuresti).

Grupa de training: minim 10 persoane, maxim 14 persoane.

Pret: 800 EURO / participant +TVA (in aceasta suma sunt incluse mesele de pranz si tratatia din pauze)

Pentru inscrieri si informatii privind trainingul Project Management Process Framework, un consultant CODECS va sta la dispozitie cu toate informatiile si documentele necesare la sediul nostru din str. Agricultori, nr. 37-39, la telefon: 021.252.51.82/ 3/ 4 sau e-mail: [email protected], www.codecs.ro.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.