CODECS ofera o bursa in valoare de 1.500 euro in cadrul unui concurs pe LinkedIn

0
codecs_nouIn perioada 1-21 martie CODECS organizeaza un concurs pe platforma de social media LinkedIn al carui premiu consta intr-o bursa in valoare de 1.500 de euro la Certificatul Profesional in Management, oferit in parteneriat cu Open University Business School.

Pentru a participa la concurs, membrii grupului CODECS Network trebuie sa posteze un comentariu pe pagina de concurs in care sa mentioneze avantajele educatiei de business pentru viitorul propriei cariere profesionale. Juriul, format din Dr. Rodica Maria Radulescu – director CODECS Business School, Florina Argeseanu – MBA Promotia 2009 si Alexandra Codleanu – MBA Promotia 2010, va evalua raspunsurile tuturor participantilor. La data de 23 martie va fi anuntat castigatorul bursei de 1.500 euro.

Certificatul Profesional in Management este unul dintre programele noastre de succes, oferit de Open University Business School in exclusivitate pe piata din Romania. Structura cursurilor este adaptata realitatilor actuale din mediul economic, iar continutul acestora se muleaza cu usurinta pe situatiile cotidiene din cadrul companiilor. Este ceea ce noi am urmarit mereu in cadrul programelor OUBS, sa raspundem problemelor cu care managerii se confrunta in viata profesionla” afirma Dr. Rodica Maria Radulescu.

Concursul se adreseaza exclusiv membrilor grupului CODECS Network din cadrul retelei sociale LinkedIn. La concurs pot participa si persoanele care se inscriu in grupul CODECS Network pana la data de 21 martie.

Mai multe detalii se regasesc pe pagina de desfasurare a concursului http://linkd.in/g4h5HW. Pentru mai multe informatii despre programele CODECS, puteti accesa website-ul oficial al companiei, www.codecs.ro.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.