Cluj Internship – primavara 2009 – la final de stagiu

0
fundatia_danis_bFundatia Danis pentru Dezvoltare Manageriala si Asociatia Studentilor de la Business va invita la evenimentul de incheiere a celei de-a sasea editii a programului Cluj Internship care a implicat un numar de 25 de studenti si 14 firme. Domeniile in care studentii au putut activa pe parcursul celor sapte saptamani de program au fost marketing, PR, publicitate, turism, design, vanzari, psihologie, kinetoterapie, jurnalism, baza de date, creatie. Programul s-a desfasurat in perioada martie – mai 2009.

Evenimentul final va avea loc joi, 4 iunie 2009, ora 18:30 in sala 2/2 din cadrul Facultatii de stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii, str. Traian Mosoiu nr. 71. Au fost invitati reprezentanti ai universitatilor, ai firmelor participante in program si beneficiarii acestui stagiu: studenti clujeni. La finalul evenimentului, reprezentantii mass-media vor avea ocazia sa puna intrebari organizatorilor.

Cluj Internship
a debutat in toamna lui 2006 si de atunci se desfasoara cu regularitate pe parcursul a doua stagii pe an: primavara si toamna. Programul se adreseaza studentilor clujeni care vor sa invete si in afara salii de curs, din experiente practice de munca.

Oportunitatea de a munci alaturi de profesionisti ai unor firme de prestigiu este esentiala pentru un start bun in cariera, cu atat mai mult cu cat experienta de munca a studentilor este cel mai adesea inexistenta la momentul absolvirii. Pana in prezent au beneficiat de acest program 435 de studenti din ani terminali ai nivelului licenta si nivel master din Universitatea Babes Bolyai si Universitatea Tehnica Cluj- Napoca, iar companiile participante au avut ocazia sa impartaseasca din experienta lor unor tineri dornici de a intra pe piata muncii mai constienti si mai bine pregatiti.

„Primirea internilor in organizatie este o ocazie de a ne detasa de rutina si de a privi din alta perspectiva munca pe care o facem. Internii aduc idei noi si elan proaspat. Placerea si entuziasmul cu care se implica in sarcinile primite contribuie la cresterea motivatiei si a satisfactiei fata de locul de munca in randul echipei.” (reprezentant organizatie).

Contact:
Badescu Cordelia,
Fundatia Danis pentru Dezvoltare Manageriala
E-mail: [email protected]
Web-site: http://fundatiadanis.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.