Club Primavera pe Managementul-Proiectelor.ro

0

2 aprilie 2007

Club Primavera este un proiect realizat de Managementul-proiectelor.ro in colaborare cu TotalSoft si este dedicat tuturor celor care activeaza in domeniul managementului pe proiecte sau sunt interesati de acest domeniu. Inregistrarea in acest club online este gratuita.

Programul Primavera este liderul mondial in solutii de Project si Portfolio Management lucru atestat si de Gartner Institute in iulie 2004, avand experienta pe piata internationala de peste 20 ani. Solutia Primavera este implementata la ora actuala in peste 75.000 de companii din peste 80 de tari avand peste 450.000 de utilizatori. Valoarea proiectelor derulate pana in prezent cu Primavera depaseste 5 miliarde de dolari.

In Romania, Primavera este cel mai utilizat sistem de Project Management, fiind implementat de peste 450 de companii din cele mai diverse domenii de activitate.

Membrii Clubului Primavera au acces gratuit pe Managementul-proiectelor.ro la informatii privind:
– cursuri de instruire;
– exemple de succes privind implementarea sistemului Primavera;
– utilizatorii Primavera din Romania.

Pentru a deveni membru al Clubului Primavera este suficient sa va creati un cont.

Despre TotalSoft si Managementul-Proiectelor.ro
Sub deviza "Software solutions for a world in motion", compania TotalSoft furnizeaza solutii de software pentru management si solutii eBusiness. Activitatile de project management din peste 450 de companii sunt realizate cu ajutorul programului Primavera, cel mai reprezentativ sistem de project management din lume.
Prin realizarea website-ului Managementul-proiectelor.ro, compania Kapital – broker informational specializat pe domeniul online – a urmarit crearea unui instrument de educare a pietei, a unui set de instrumente utile furnizorilor de consultanta si a unei comunitati online a specialistilor care activeaza in domeniul managementului proiectelor.

Sursa: Redactie Plandeafacere.ro, 2 aprilie 2007

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.