Change management cu Florin Enache (TMI) – 26 mai

0

16 mai 2008

Se spune ca singura persoana care vrea cu adevarat sa se schimbe este un bebelus cu scutecele ude.  Desi stim ca schimbarea este deseori necesara si uneori inevitabila, reactiile umane la schimbare sunt in mod obisnuit cele de negare si rezistenta.

Daca ati experimentat vreodata rezistenta la schimbare a echipelor pe care le coordonati si ati simtit nevoia unor instrumente practice si cu efecte imediate de facilitare a schimbarii, acest curs este pentru dumneavoastra.

Cursul ofera tehnici si instrumente verificate care faciliteaza schimbarile pe care liderii le au de pus in opera in echipele sau organizatiile pe care le conduc.

In urma acestui program, participantii vor invata sa se orienteze spre identificarea si valorificarea oportunitatilor, sa defineasca clar rezultatul dorit, sa obtina acordul tuturor celor implicati.

Pe www.qualians.com puteti urmari o succinta PREZENTARE VIDEO a acestui curs.

Cursul Change Management se adreseaza liderilor si managerilor implicati in facilitarea proceselor de schimbare organizationala.
Atat timp cat supletea, adaptabilitatea si succesul unei companii pe piata sunt dramatic influentate de arta de a pune in opera schimbari organizationale viabile, se cer liderilor o gandire si competente specifice in orchestrarea acestor schimbari.

Agenda:

  • Strategia unei schimbari: modelul Prezent – Viitor;
  • Identificarea oportunitatilor in mediu;
  • Paradigmele si schimbarea;
  • Definirea rezultatului schimbarii: viziune si obiective;
  • Promovarea schimbarii in fata decidentilor;
  • Fortele favorizante si cele care franeaza schimbarea;
  • Abordarea diferitelor atitudini in fata schimbarii: de la rezistenta la entuziasm.

Nu este necesara o pregatire anterioara specifica pentru intelegerea conceptelor predate si exemplificate.

Florin Enache face parte din echipa de traineri TMI, una dintre cele mai mari si prestigioase firme de training din lume, unde a pregatit peste 6000 de cursanti. Florin are o experienta de 8 ani in traning in domeniile dezvoltarii manageriale, proceselor organizationale si relatiilor cu clientii. Practic in identificarea rapida a cerintelor de dezvoltare individuale si organizationale si in a sugera directii de pregatire, Florin combina in sesiunile sale un continut consistent si bine structurat cu exemple si situatii relevante.

Contact:
Anca Leonte
Project Coordinator
Telefon: 031/105.31.31
Fax: 031/105.31.34
Web-site: www.qualians.com

Sursa: Plandeafacere.ro, 16 mai 2008

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.