Certificate in Personnel Practice, programul prin care iti poti dezvolta o cariera internationala in domeniul resurselor umane

0
codecs_siglaHR Vocational School by CODECS a inceput campania de inscrieri pentru cursul Certificate in Personnel Practice, unicul program din Romania acreditat de Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD), destinat practicienilor si celor care isi orienteaza cariera catre HR. Inscrie-te acum si poti beneficia de un discount de pana la 10%.

Programul de calificare profesionala „Certificate in Personnel Practice” are o durata de noua luni, este proiectat pentru dezvoltarea aptitudinilor necesare in activitatea de resurse umane, permitand intelegerea contextului de business, planificarea si administrarea resurselor, intelegerea si interpretarea informatiilor referitoare la angajati si a impactului pe care legislatia il are asupra relatiilor de munca.

Certificate in Personnel Practice pune accentul pe practica si presupune evaluare aptitudinala, lucrari scrise si un proiect de absolvire. Absolventii programului primesc calificarea Certificate in Personnel Practice – eliberata de CODECS si Chartered Institute of Personnel and Development – care atesta formarea de aptitudini, cunostinte si competente in self-management si comunicare, legislatie relevanta.

Printre temele incluse in cadrul programului se numara asumarea rolului de partener de business al resurselor umane, recrutarea si managementul talentelor, training, invatare si dezvoltare, precum si impactul legislatiei asupra relatiilor de munca si a performantei.

Calificarea obtinuta: Certificate in Personnel Practice, acordata de catre CODECS (Centru international acreditat de CIPD) si direct de catre CIPD, iti asigura urmatoarele beneficii:
1) recunoastere profesionala internationala: la recomandarea HR Vocational School, cursantii pot deveni Associate Member CIPD;
2) acces nelimitat la resurse profesionale de ultima ora;
3) suport in definirea parcursului si a formarii profesionale.

The Chartered Institute and Development este cea mai prestigioasa asociatie profesionala europeana a persoanelor implicate in resurse umane si dezvoltare – statutul de membru CIPD fiind o garantie a standardelor profesionale inalte.

Pentru inscrieri si informatii privind calendarul cursului puteti accesa www.hrvocational.ro, www.codecs.ro sau la tel.: 0729 TALENT (0729 825 368), fax: 021-252 56 13, e-mail: [email protected], [email protected]

Contact:
Barbalata Silviu
CODECS SA
E-mail: [email protected]
Web-site: www.codecs.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.