Ce beneficii iti ofera un Executive MBA pe timp de criza?

0

curs111ASEBUSS te invita pe 7 aprilie la prezentarea programului Executive MBA 2009. Invitatul special este Prof.Dr. Mike Salvador, EMBA Director Kennesaw State University.

Prezentarea incepe la orele 18.15 si va fi urmata de un workshop in cadrul caruia exemplificam, pe baza unui studiu de caz, metoda de predare interactiva utilizata in cadrul programului Executive MBA.

Participa la workshopul Executive MBA 2009 „Bonus Challenge” – sustinut de Prof. Carmen Mincu, ce preda cursuri de Comportament Organizational si Managementul Operatiilor in cadrul programului Executive MBA al ASEBUSS. Mai multe informatii: www.asebuss.ro

ASEBUSS organizeaza programul Executive MBA in parteneriat cu Kennesaw State University, Atlanta- Georgia, SUA – www.kennesaw.edu.

In baza parteneriatelor internationale extinse si a experientei de 15 ani pe piata educatiei manageriale, ASEBUSS va pune la dispozitie una dintre cele mai experimentate echipe de profesori din domeniul educatiei manageriale.

Profesorii romani au fost pregatiti in cadrul celor mai bune universitati americane: Harvard Business School (PCL- Participant- Centered Learning), precum si la alte scoli de afaceri de prestigiu, ca Wharton, Stanford, Cambridge, MIT. Ei continua sa participe in programele internationale, dedicate insusirii metodelor de predare inovative, bazate pe studii de caz.

Participarea la demonstratia de curs este gratuita, in limita locurilor disponibile.
Inscrierile se fac prin email: [email protected] sau la telefon 0722 368 602.
Locatia: Calea Grivitei 8-10, sector 1, Bucuresti.

Bianca Ioan
Director Marketing & Coordonator Academic
[email protected]
http://www.asebuss.ro

Sursa: Plandeafacere.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.