Ce au in comun un Dragon si un Leu?

0
fpp1School for Startups (S4S) Romania!

Primul program complet de educatie antreprenoriala din Romania pentru start-up-uri si potentiali antreprenori este adus de Fundatia Post-Privatizare si se va derula in perioda februarie – noiembrie 2011.

S4S este un program prin care potentialii antreprenori sunt ajutati sa demareze afaceri de succes, iar antreprenorii cu experienta pe piata de 1-2 ani sunt ajutati sa isi dezvolte afacerea in mod corect inca din faza de startup. Programul este foarte practic si se bazeaza pe metoda socratica sau „metoda celor 20 de intrebari„, intrebari cheie la care trebuie sa raspunda oricine, pentru a vedea daca o afacere poate avea succes, de ce are nevoie o afacere pentru a avea succes, care sunt problemele ce pot aparea pe parcurs si de ce este nevoie pentru fi dezvoltata in mod corect.

Cifrele cheie pe care le propune S4S Romania? 1 an de pregatire intensiva, 200 de participanti – 100 pentru Bucuresti si 100 pentru Cluj-Napoca, 4 sesiuni de training intensiv a cate 2 zile fiecare, 2 evenimente dedicate exclusiv studentilor din cele doua orase, 7 sesiuni lunare de mentorat online, 2 sesiuni de analiza a planurilor de afaceri… si alte surprize!

School for Startups (S4S) este un program unic, dezvoltat in Marea Britanie de Doug Richard, antreprenor in serie, angel investor si invitat la emisiunea difuzata de BBC, Dragon’s Den (echivalentul „Arenei Leilor” din Romania). Doug Richard este un intreprinzator californian de succes, cu 20 de ani de experienta in dezvoltarea si conducerea companiilor de tehnologie si software. In 2005, Doug a aparut in primele doua serii ale emisiunii televizate in Marea Britanie „Dragon’s Den” (concept similar Arenei Leilor). Acum trei ani, Doug a fondat School for Startups, liderul programelor de educatie antreprenoriala din Marea Britanie. Doug este un investitor activ si co-fondator al Cambridge Angels. In 2010, Doug a fost primul american distins cu Queen’s Award pentru promovarea antreprenoriatului.

Programul S4S Romania se desfasoara cu sprijinul lui Marius Ghenea, antreprenor in serie si business angel. Unul dintre cei mai importanti oameni de afaceri din Romania si presedinte al Fit Distribution, Marius Ghenea preda cursuri de antreprenoriat in cadrul programului EMBA al CEU Business School si Maastricht School of Management si este Presedintele Asociatiei Romane a Magazinelor Online. De asemenea, este invitat permanent in cadrul emisiunii TV „Arena Leilor” si a fost inclus in Top 500 al revistei Forbes Romania.

Inscrierile se incheie in data de 11 februarie 2011.

Informatii privind conditiile de participare si intregul program sunt disponibile pe site-ul programului, www.schoolforstartups.ro.

Despre FPP

Fundatia Post-Privatizare (FPP) este cea mai importanta fundatie pentru antreprenoriat din Romania. Creata in 1996 de Comisia Europeana, FPP este o institutie privata care promoveaza educatia antreprenoriala si sustine initiativele destinate dezvoltarii sustenabile a mediului de afaceri romanesc – cu accent pe intreprinderile mici si mijlocii si start-up-uri – prin intermediul programelor sale de dezvoltare antreprenoriala, imbunatatire a mediului de afaceri si promovare a responsabilitatii sociale a intreprinderilor.

Persoana de contact:
Alina Coman
Email: [email protected]
Telefon: 031.1000.719

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.