Castiga doua burse oferite de Marius Ghenea la S4S Romania!

0
fpp1School for Startups (S4S) Romania este primul program de educatie antreprenoriala din Romania pentru antreprenorii aflati la inceput de drum, program oferit de Fundatia Post-Privatizare si derulat cu sprijinul a doi antreprenori si investitori de succes: Marius Ghenea si Doug Richard (UK).

Programul se desfasoara in perioada 21 februarie – 25 noiembrie 2011 si se adreseaza unui numar total de 200 de antreprenori si potentiali antreprenori – 100 la Bucuresti si 100 la Cluj.

In acest sens, lansam o prima provocare S4S Romania! Doi participanti care se inscriu la Cluj la programul S4S Romania vor castiga doua burse in valoare de 500 EUR fiecare din partea lui Marius Ghenea. Cei care se inscriu la S4S Romania – sesiunea din Cluj in perioada 26 ianuarie – 4 februarie pot fi eligibili pentru aceste doua premii, iar castigatorii vor fi anuntati de Marius Ghenea pe 25 februarie, in cadrul celei de-a doua zile a sesiunii intensive de training.

S4S este un program prin care potentialii antreprenori sunt ajutati sa demareze afaceri de succes, iar antreprenorii cu experienta pe piata de 1-2 ani sunt ajutati sa isi dezvolte afacerea in mod corect inca din faza de startup. Cifrele cheie pe care le propune S4S Romania? 1 an de pregatire intensiva, 200 de participanti – 100 pentru Bucuresti si 100 pentru Cluj-Napoca, 4 sesiuni de training intensiv a cate 2 zile fiecare, 2 evenimente dedicate exclusiv studentilor din cele doua orase, 7 sesiuni lunare de mentorat online, 2 sesiuni de analiza a planurilor de afaceri… si alte surprize!

School for Startups (S4S) este un program unic, dezvoltat in Marea Britanie de Doug Richard, antreprenor in serie, angel investor si invitat la emisiunea difuzata de BBC, Dragon’s Den (echivalentul „Arenei Leilor” din Romania). Doug Richard este un intreprinzator californian de succes, cu 20 de ani de experienta in dezvoltarea si conducerea companiilor de tehnologie si software. In 2005, Doug a aparut in primele doua serii ale emisiunii televizate in Marea Britanie „Dragon’s Den” (concept similar Arenei Leilor). Acum trei ani, Doug a fondat School for Startups, liderul programelor de educatie antreprenoriala din Marea Britanie. Doug este un investitor activ si co-fondator al Cambridge Angels.  In 2010, Doug a fost primul american distins cu Queen’s Award pentru promovarea antreprenoriatului.

Programul S4S Romania se desfasoara cu sprijinul lui Marius Ghenea, antreprenor in serie si business angel. Unul dintre cei mai importanti oameni de afaceri din Romania si presedinte al Fit Distribution, Marius Ghenea preda cursuri de antreprenoriat in cadrul programului EMBA al CEU Business School si Maastricht School of Management si este Presedintele Asociatiei Romane a Magazinelor Online. De asemenea, este invitat permanent in cadrul emisiunii TV „Arena Leilor” si a fost inclus in Top 500 al revistei Forbes Romania.

Informatii privind conditiile de participare si intregul program sunt disponibile pe site-ul programului, www.schoolforstartups.ro.

Despre FPP
Fundatia Post-Privatizare (FPP) este cea mai importanta fundatie pentru antreprenoriat din Romania. Creata in 1996 de Comisia Europeana, FPP este o institutie privata care promoveaza educatia antreprenoriala si sustine initiativele destinate dezvoltarii sustenabile a mediului de afaceri romanesc – cu accent pe intreprinderile mici si mijlocii si start-up-uri – prin intermediul programelor sale de dezvoltare antreprenoriala, imbunatatire a mediului de afaceri si promovare a responsabilitatii sociale a intreprinderilor.

Persoana de contact:
Alina Coman
Email: [email protected]
Telefon: 031.1000.719

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.