Business Operations – merge perfect cand intelegi mecanismele

0
codecs_siglaCODECS anunta o noua serie de inscrieri la cursul Business Operations, prezentat in parteneriat cu The Open University, Marea Britanie.

Scopul acestui curs este de a prezenta o serie de modalitati practice pentru eficientizarea managementului activitatilor (operatiunilor sau proceselor de business) derulate in cadrul organizatiilor, atat din sfera productiei, cat si din cea a serviciilor.

Cand este vorba despre eficienta derularii afacerilor, este esentiala dobandirea unei viziuni de ansamblu, a unei perspective strategice asupra proceselor operationale.

CODECS, in parteneriat cu The Open University din Marea Britanie, ofera ‘Business Operations’ – un curs modern, destinat atat managerilor de operatiuni, cat si antreprenorilor sau tuturor celor interesati de cresterea eficientei operationale – in productie, servicii, achizitii si logistica.

Business Operations abordeaza elementele esentiale ale unei organizatii si anume: setul de procese de baza necesare pentru a transforma resursele de diferite naturi ale unei organizatii (resurse materiale, resurse financiare si/ sau umane) in rezultate (produse fabricate sau servicii furnizate) care sa creeze valoare adaugata clientilor, actionarilor si partenerilor.

„Participarea la cursul „Business Operations” m-a ajutat sa capat o imagine de ansamblu asupra complexitatii si implicatiilor operatiunilor si proceselor existente intr-o organizatie. Am inteles, in sfarsit, cum anume poti oferi valoare adaugata clientilor prin intermediul optimizarii proceselor interne si prin integrarea tuturor functiunilor unei companii in vederea sustinerii strategiei de business a acesteia. Consider ca acest curs ar trebui sa fie unul de referinta pentru orice manager care tinde sa-si depaseasca limitele si sa creasca performanta departamentului/ firmei pe care o conduce, pentru ca-i ofera atat informatiile cat si metodele necesare realizarii acestora”. Bogdan BONDOR-NEGRARU Project Management Office Manager, Edata SRL.

Datorita sistemului de invatamant „open learning” cursantii vor studia materialele de curs, vor dezbate studiile de caz in cadrul intalnirilor cu tutorii si vor intocmi lucrari obligatorii de evaluare. Totodata, fiecare cursant va fi repartizat unui tutor (indrumator) care ii va ajuta sa inteleaga mai bine notiunile din materialul de curs, va oferi indrumari, va evalua si va acorda feedback la lucrarile efectuate de cursanti. Tutorul insoteste cursantii pe durata celor 6 luni de curs.

Pentru inscrieri si informatii privind cursurile The Open University Business School un consultant CODECS va sta la dispozitie cu toate informatiile si documentele necesare la sediul nostru din str. Agricultori, nr. 37-39, la telefon: 021.252.51.82/ 3/ 4 sau e-mail: [email protected], www.codecs.ro.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.