Business Networking Event (BNE)

0

bneJunior Chamber International Bucuresti organizeaza pe 11 Martie in cadrul relaxat de la hotel Marriott Business Networking Event (BNE), un eveniment de fast networking dedicat oamenilor de afaceri.

Obtinerea de recomandari prin networking este una din cele mai eficiente metode pentru a identifica si incheia colaborari de afaceri.

Cu toate acestea in Romania nu exista o cultura suficient de dezvoltata a networkingului de business, realizat in mod profesionist. Business Networking Event va aduce la un loc oameni de afaceri, intr-un cadru favorabil dezvoltarii de relatii si identificarii oportunitatilor de colaborare.

JCI Bucuresti, organizatorul evenimentului, aflat la a 16-a editie doreste in acelasi timp sa contribuie la o consolidare a imaginii networkingului ca instrument de dezvoltare a unei afaceri.

Pe parcursul a 3 ore fiecare invitat va avea la dispozitie o serie de discutii fulger cu restul participantilor pentru a identifica oportunitati de a colabora, a lega parteneriate sau a obtine recomandari.

“BNE este un proiect „dens” si „intens”. Intens pentru ca e ca un maraton intelectual, care iti solicita foarte mult atentia si concentrarea. si dens pentru ca dupa o singura participare la BNE eu am gasit atat clienti importanti, cat si furnizori de calitate” Marius Vetrici, fondator SoftMentor.

“Volum mare de informatii si de oportunitati intr-un timp foarte scurt. Oameni de calitate, atat participantii cat si organizatori” Tudor Maxim, fondator ELEVATE La evenimentul din 11 Martie vor participa antreprenori, account manageri, consultanti, freelanceri, in limita a 20 de invitati.

Pentru a rezerva un loc la eveniment te poti inscrie la bne.jci.ro.

Despre Junior Chamber International si JCI Romania

Junior Chamber International (JCI) este cea mai mare organizatie pentru tinerii lideri si antreprenori din lume, cu peste 200.000 de membri activi, milioane de alumni care se implica in proiecte, programe, intalniri si evenimente in 5 continente, peste 110 tari si 6.000 de comunitati locale. In Romania, Junior Chamber International Bucuresti (JCI Bucuresti) s-a infiintat in 2002, iar in 2003 s-au infiintat filiale la Timisoara, Brasov si Constanta. A inceput deja dezvoltarea Junior Chamber International si in Tg. Mures si Sibiu. Printre membrii marcanti ai Junior Chamber International s-au numarat: Kofi ANNAN (Secretar General al ONU), fosti presedinti ai SUA: George BUSH Sr., Bill CLINTON, Gerald FORD, Richard NIXON, presedintele Frantei, Jacques CHIRAC, printul ALBERT de Monaco, fostul Prim-Ministru al Japoniei, Keizo OBUCHI, fostul Prim-Ministru al Poloniei, Jan BIELECKI, si multe alte personalitati, care s-au afirmat ulterior in cele mai diverse domenii.

Pentru a rezerva un loc la eveniment te poti inscrie la bne.jci.ro.

Asadar, pofititi pe site: http://bne.jci.ro/

Sursa: Plandeafacere.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.