Business Angels la Next Online Players

0

9 iulie 2008

Vlad Stan si Marius Ghenea vin sa descopere afaceri online cu potential in cautare de finantare la Next Online Players, 17-19 iulie, Bucuresti.Antreprenorii cu proiecte online indraznete care simt nevoia unui partener strategic cu experienta si cu posibilitatea de a investi financiar, au sansa de a-si prezenta ideile in fata a 2 antreprenori de succes, aflati in postura de business angels.

Proiectele inscrise vor fi analizate, cele mai bune urmand a fi prezentate in cea de-a treia zi a evenimentului dedicat antreprenoriatului online, Next Online Players. Sustinerea proiectelor in cautare de finantare nu este conditionata de participarea la eveniment si nu presupune plata unei taxe. Participantii inscrisi la eveniment care vor alege sa prezinte si planuri de afaceri, vor beneficia de o reducere de 10 % din taxa de participare.

Cine sunt "ingerii"? Marius Ghenea, Presedinte PCfun.ro.
Antreprenor si business-angel al carui nume este legat de initiative online ca PCfun.ro sau Electrofun.ro, dar si de companii precum Flamingo sau Flanco, Marius Ghenea este presedinte si fondator al grupului Fit Distribution, din care fac parte si magazinele online PCfun.ro sau Electrofun.ro. In portofoliul de investitii detine si companii din alte industrii, cum ar fi VikingProfil sau Orbital Solution in domeniul materialelor de constructii, sau Casia Communications in domeniul indoor-media.
        
Vlad Stan
A condus timp de 7 ani Vodanet Media, unul dintre cei mai importanti publisheri online din Romania. Vlad Stan crede ca "viata va fi online" si se asteapta sa descopere tineri antreprenori cu principii solide care incearca sa rezolve o problema prin ceea ce fac.

Next Online Players este primul eveniment care abordeaza la 360 de grade domeniul antreprenoriatului online din Romania printr-o serie de workshop-uri, prezentari, aplicatii practice, desfasurate pe parcursul a trei zile, 17-19 iulie. Pentru a facilita networkingul si activitatile de invatare, numarul de locuri este redus la 30 de participanti. Pentru inscrieri impreuna cu o cunostinta se acorda o reducere de 15 %.

Pentru inscrieri si mai multe detalii aveti la dispozitie www.nextonlineplayers.ro

Sursa: Plandeafacere.ro, 9 iulie 2008

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.