Business Analysis Fundamente 19- 21 Noiembrie 2009!

0
exeloConstientizati importanta unui specialist in business analysis.

In perioada 19-21 noiembrie, EXELO, partenerul in Romania al Global Knowledge LLC, prezinta Business Analysis.

Global Knowledge LLC este unul dintre cei mai importanti jucatori mondiali in domeniul formarii profesionale, instruind anual peste 300.000 de persoane la nivel international. Compania este prezenta in 25 de tari pe 3 continente, in Europa detine 40 de centre de formare in 12 tari.

In acest curs introductiv veti aprofunda rolurile si responsabilitatile unui business analist reprezentat ca liantul de comunicare intre departamentele unei organizatii si jucatorul critic in obtinerea succesului unui proiect. Deprindeti tehnicile cu ajutorul carora sa asigurati reusita unui proiect pe intreg parcursul desfasurarii sale – de la identificarea si analizarea proiectelor potentiale la verificarea conformitatii produsului final in raport cu conditiile prevazute initial. Prin intermediul exercitiilor practice veti invata sa definiti aria de actiune si sa stapiniti tehnici de adunare a cerintelor/conditiilor solicitarilor (requirements) pretabile unei varietati de proiecte si auditorii. Datorita faptului ca veti lucra activ pe construirea, documentarea, comunicarea si tratarea cerintelor veti dobindi abilitatea de a lua in considerare nevoile unice ale consumatorilor, stakeholderilor si departamentelor.

Ce veti invata:
– Rolul unui business analist;
– Construirea si evaluarea unui raport argumentativ;
– Planificarea, gestionarea, analizarea, documentarea si comunicarea cerintelor;
– Dirijarea unor interviuri eficiente, grupuri de lucru si a aplicarii de chestionare;
– Valorificarea informatiilor;
– Prelucrarea si documentarea eficienta a regulilor;
– Obtinerea acordului;
– Garantarea indeplinirii cerintelor.

Trainer:
Codrin-Dan Nicolau este PMP si activeaza in domeniul proiectelor IT de peste 15 ani. Experienta acumulata in implementarea sistemelor informatice este complementata de experienta sa ca trainer si consultant. A lucrat la conceptia si demararea unui numar mare de proiecte cu finantare USTDA, USAID si UE, preponderent in domeniul mediului, managementului riscurilor si situatiilor de urgenta.

Durata: 3 zile

Taxa participare: 500 Eur / participant + TVA (taxa de participare acopera costurile cu privire la traineri, sala, materiale, pauze de cafea, masa de pranz).

Inscriere: intra pe www.exelo.ro si descarca  formularul de inscriere.

Numar de PDU obtinute: 18 PDU

Informatii contact:
Cristina Popovici – Manager proiect, tel/fax : 021/3301873 sau mobil: 0756944527

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.