Blocul National Sindical a lansat competitia de planuri de afaceri

0
„ESTHR – premii pentru dezvoltarea rolului femeii in societatea romaneasca”

Blocul National Sindical stimuleaza spiritul antreprenorial si sprijina concret dezvoltarea unor afaceri initiate de femei, prin premierea celor mai bune planuri de afaceri prezentate de femei.

Femeile din intraga tara pot participa la competitia de planuri de afaceri care se desfasoara in perioada 19 iulie 2010 – 30 iunie 2011, in cadrul proiectului derulat de Blocul National Sindical „ESTHR – pachet integrat de actiuni pentru dezvoltarea rolului femeii in societatea romanesca”, Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013″. Competitia de planuri de afaceri le permite tuturor participantelor:

• Sa isi cristalizeze ideile de afaceri odata cu pregatirea dosarului pentru competitie;
• Sa beneficieze de consiliere din partea expertelor Punctelor de Egalitate de Sanse din teritoriu;
• Sa isi aprofundeze capacitatea de analiza, scriere si prezentare a planurilor de afaceri.

Stimularea ocuparii fortei de munca este un obiectiv esential al proiectului ESTHR, care se realizeaza prin stimularea initiativelor antreprenoriale, mai precis prin asigurarea serviciilor de consiliere pentru inceperea si dezvoltarea unei afaceri. Femeile care vor veni la Punctele de Egalitate de Sanse pentru a fi consiliate de expertele noastre si indrumate pentru a putea sa inceapa o afacere proprie, pot participa la un concurs de planuri de afaceri, in cadrul caruia se vor selecta 40 de planuri de afaceri, fiecare avand o finantare initiala individuala in valoare de minimum 20.000 lei, nerambursabili.  Prin astfel de initiative antreprenoriale femeile isi pot exploata si dezvolta potentialul uman in scop propriu, putand sa-si transforme talentul, hobby-ul sau abilitatile in surse de venit.

Regulamentul concursului se poate consulta pe www.egalitatedesansa.ro (sectiunea Concurs de proiecte) si www.bns.ro sau in Punctele de Egalitate de Sanse cele mai apropiate de dv. Le puteti identifica accesand linkul: http://www.egalitatedesansa.ro/contact.aspx.

Mirela Caravan  – Expert politica de gen  – [email protected]
Mariana Kniesner  – Coordonator National  – [email protected]
Carmen Banu  – Expert politica de gen  – [email protected]
Marin Florian  – Expert Monitorizare  – [email protected]

Tel/Fax : 021.313.18.91
Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.