Asistenta Tehnica pentru imbunatatirea capacitatii de coordonare si management

0

3 iulie 2008

Ministerul Economiei si Finantelor (MEF) anunta ca potentialii beneficiari de fonduri europene din cadrul Programului Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice" (POS – CCE) vor putea participa incepand cu luna iulie la programe gratuite de training.

Programul de instruire este lansat de Autoritatea de Management pentru POS – CCE din cadrul MEF, in baza Proiectului cu finantare PHARE "Asistenta tehnica pentru intarirea capacitatii Ministerului Economiei si Finantelor (partea economica) de coordonare si management al fondurilor structurale". Sesiunile de instruire vor fi sustinute de un consortiu de consultanti romani si straini cu experienta in proiecte similare.

MEF preconizeaza ca seria de traininguri va debuta, la finele lunii iulie, urmand sa se desfasoare pe parcursul mai multor luni atat in Municipiul Bucuresti, cat si in alte orase din tara.

De asemenea, MEF anunta ca pentru anumite operatiuni din cadrul POS – CCE, ce vor fi lansate incepand cu trimestrele III si IV ale anului 2008, participantii la sesiunile de formare pot beneficia suplimentar de asistenta in pregatirea documentatiei de proiect (studii de fezabilitate, planuri de afaceri etc.).

Toti cei interesati sa participe la aceste seminarii se pot inscrie accesand sistemul de inregistrare on-line poc.minind.ro, iar detaliile privind instruirea si asistenta oferita se pot gasi la adresa amposcce.minind.ro.

De asemenea, solicitarile pot fi trimise la numarul de fax +4021 20 25 275 in care trebuie mentionate denumirea organizatiei/companiei, numarul de fax pentru confirmare si axa prioritara de care respectiva entitate este interesata.

Termenul de inregistrare este 11 iulie 2008 pentru serviciile de instruire si asistenta PSC. Termenul de inregistrare este 30 iulie 2008 pentru cei interesati numai on serviciile de instruire.

POS – CCE dispune, pentru perioada 2007-2013, de un buget de aproximativ trei miliarde de euro, bani nerambursabili destinati proiectelor pentru dezvoltarea intreprinderilor, promovarea cercetarii si dezvoltarii tehnologice, promovarea utilizarii tehnologiei informatiilor si comunicatiilor de catre firme si administratia publica, precum si dezvoltarii sectorului energetic in conditiile protejarii mediulului.

Sursa: Redactie Finantare.ro , 3 iulie 2008

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.