ASEBUSS ii felicita pe absolventii Executive MBA din Anuarul „Who`s Who in Business Romania 2009”!

0
asebussASEBUSS are cel mai mare numar de absolventi Executive MBA prezenti in Anuarul „Who`s Who in Business Romania 2009” al Ziarului Financiar lansat pe 28 octombrie. Anuarul cuprinde cei mai influenti 1000 oameni din business din Romania- manageri de top si intreprinzatori, din 22 de sectoare ale economiei.

150 dintre acestia sunt absolventi ai programelor MBA sau Executive MBA, din care 40% absolventii scolii de afaceri ASEBUSS. Numarul total de absolventi MBA si Executive MBA este in crestere fata de prima editie lansata in 2008, ceea ce subliniaza importanta acestui program complex pentru o cariera de succes.

Absolventii ASEBUSS provin din domenii variate, precum: FMCG, IT&C, asigurari, piata de capital, media si publicitate, banci si institutii financiare, farma si sanatate, 20% din total fiind femei. Conform pozitiei manageriale, acestia sunt:
– General Manager – 41%
– Managing Director – 12%
– CEO – 12%
– President – 9%
– Antreprenori – 14%
– CFO, Marketing Manager, Branch/District Manager, etc- 12%

Scoala de afaceri ASEBUSS are o traditie de peste 16 ani in derularea programului Executive MBA (EMBA), in parteneriat cu prestigioase universitati americane. Executive MBA al ASEBUSS reprezinta numarul 1 in networking si detine cea mai mare comunitate de absolventi Executive MBA, formata din peste 1000 de directori si antreprenori, din cele 15 promotii Executive MBA – ASEBUSS.

Ce spun absolventii ASEBUSS despre beneficiile programului Executive MBA?

Dragos Petrescu, CEO – Trotter Prim, absolvent EMBA 2005
„Programul Executive MBA urmat la ASEBUSS mi-a sedimentat valorile business-ului nord american, in stilul meu antreprenorial. A fost un real castig de pe urma caruia culeg roade in fiecare zi.”

Emil Bituleanu, Presedinte – Libra Bank, absolvent EMBA 2007
„Programul Executive MBA al ASEBUSS acopera echilibrat cele trei componente necesare in indeplinirea actului managerial: networking, comunicare si cunostinte tehnice. Un astfel de program este unul foarte potrivit pentru cei cu experienta manageriala, iti ofera ocazia sa faci schimb de experienta cu managerii din diverse industrii.”

Sergiu Mititelu, Director General – Hochland Romania, absolvent EMBA 2002
„Faptul ca a fost un program «Executive» MBA, si nu un MBA urmat imediat dupa absolvirea unei facultati, a insemnat foarte mult. Toti colegii aveau ani de experienta in spate, am avut parte de colegi extraordinari si am avut cu totii sansa sa invatam din expertiza fiecaruia, lucru ce ne-a imbogatit orizontul profesional, precum si sa cunoastem oameni si tipologii noi, fapt ce ne-a imbogatit experienta de viata.”

Eusediu Margasoiu, Managing Partner – The Network, absolvent EMBA 1997
„Indubitabil unul din elementele fundamentale in dezvoltarea mea a fost Executive MBA-ul -ASEBUSS : interactiunea cu oameni care acopereau diferite functiuni de business, studiul in limba engleza si implicit acel ‘critical reasoning’ m-au ajutat semnificativ in corporatie. Cat despre ceea ce fac astazi, este cu siguranta rezultatul cursului ‘Entrepreneurship’ care m-a starnit sa ma descopar. A luat ceva timp dar cred ca merita.”

Care este profilul participantului EMBA al ASEBUSS? Media de varsta a studentilor Executive MBA – ASEBUSS este de 34 ani, cu o experienta in munca de aproximativ 8 ani, din care in medie 6 ani in pozitii manageriale. Experienta manageriala extinsa a participantilor este elementul cheie care diferentiaza programele Executive MBA de cele MBA, cursantii Executive MBA avand pozitii de conducere inca de la admiterea in program. Participantii provin din majoritatea industriilor, o pondere mai mare avand domeniul financiar-bancar cu 19%, domeniul farmaceutic – 13%, FMCG – 11%, domeniul telecomunicatii & IT – 11% ÅŸi detin pozitii cheie in cadrul firmelor unde lucreaza.

Antreprenorii reprezinta 5-7% dintr-o serie la inceperea programului. Intrarea in antreprenoriat reprezinta una dintre directiile de dezvoltare a carierei profesionale dupa absolvire – 20% din cei 1000 absolventi ASEBUSS conduc in prezent propria companie, majoritatea pornind businessul propriu la 1-3 ani dupa finalizarea programului.

ASEBUSS organizeaza programul romano – american Executive MBA in parteneriat cu Kennesaw State University (KSU) – Atlanta, Georgia – o prestigioasa universitate din SUA, clasata in Top 25 programe Executive MBA din America de Nord conform celui mai recent clasament realizat de influenta publicatie CEO Magazine. Aceasta recunoastere din partea unei publicatii economice de prestigiu confirma reputatia Kennesaw State- o universitate care pune accent pe educatia globala, pe inovatie , parteneriate si programe diverse in diferite regiuni, la standarde internationale.

ASEBUSS ofera singurul program Executive MBA acreditat atat national, de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii , cat si de catre Asssociation to Advance Collegiate Schools of Business din SUA (AACSB).

Persoana de contact: Bianca Ioan- Director Marketing, tel: 0722 368 602, email: [email protected]

Web-site: www.asebuss.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.