Asebuss – Exec-Edu da startul la programele de certificare

0
asebussCele mai complexe programe EXEC-EDU, cele de certificare, vor incepe in luna octombrie: Managementul strategic al resurselor umane, Finante pentru manageri, Marketing si vanzari si Managementul proiectelor.

Adresate managerilor si specialistilor, programele de certificare EXEC-EDU, cu o durata de 4-6 luni, au deja o traditie de 10 ani in comunitatea de afaceri.

Printre punctele forte ale acestor cursuri sunt profesionalismul si experienta lectorilor, permanenta actualizare a temelor prezentate, interactivitatea si facilitarea networkingului.

Ca in fiecare an, acestea vin cu noutati, adaptand structura si organizarea la contextul economic si anticipand necesitatile participantilor:
– modularizarea cursurilor astfel incat sa devina mai accesibile si sa asigure o mai mare flexibilitate sub raportul bugetului si timpului alocat sau dinamizarea sesiunilor de curs prin invitarea de speakeri renumiti alaturi de expertii EXEC-EDU.
– organizarea cursului de Managementul proiectelor sub forul PMI®, cea mai mare organizatie profesionala de profil si, in consecinta, acordarea celei mai valoroase certificari de pe piata in domeniu.

Inscrierile la aceste programe continua pana la finalul lunii septembrie.

Contact:
Rasca Mihnea
ASEBUSS – Exec-Edu
Telefon: 021.319.64.40
E-mail: [email protected]
Web-site: http://www.asebuss.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.