Antreprenoriat pentru femei

0
woman_businessProiectul „Antreprenoriatul si egalitatea de sanse” ofera femeilor manager sau celor care isi doresc sa isi deschida propria afacere in centrele teritoriale Bihor, Maramures, Satu Mare, Arad, Timis, Caras-Severin posibilitatea de a-si dezvolta abilitatile antreprenoriale si de business, dar si sumele necesare infiintarii efective a unei firme.

„Astfel, in cadrul acestui proiect, cursantele vor fi nu doar instruite, ci si sprijinite sa-si dezvolte afacerea existenta sau sa-si transforme ideile de afaceri in actiuni concrete sau in concordanta cu oportunitatile de antreprenoriat regional si local”, spune prof. univ. dr. Anca Dodescu, manager de proiect.

Scoala antreprenoriala pentru femei este un proiect in valoare de peste 12 milioane de lei, finantat din Fondul Social European, si se va derula pana in 2011. Un grup alcatuit din 360 de persoane de la nivelul celor sase centre teritoriale, cate 60 de la nivelul fiecarei locatii, va participa la acest program, derulat in parteneriat cu universitatile din fiecare centru.

Mai multe detalii: standard.money.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.