Anglia – proiect TiA

0
anpcdefp„Daca stai si te gandesti o formare cum gasesti, TiA- cum sa deslusesti, c-un „Appetiser” o sa reusesti!”

Daca esti un tanar care nu are experienta in programul „Tineret in Actiune” , care doar a auzit de acest program de la altii sau ai prieteni care deja au fost implicati in proiecte de tineret, atunci nu rata acest curs!

Este sansa ta de a „prinde gustul” TiA, de a intelege ce inseamna proiectele Tineret in Actiune, ce implica, care sunt elementele cheie. Este un curs dedicat celor care se afla la inceput de drum, asa ca, in perioada 8-12 octombrie 2009 in Marea Britanie, nu iti planifica nimic si participa la curs. Cum? Candideaza acum!

Termenul limita pentru inscrierea online este la data de 21 iunie 2009, iar pentru trimiterea dosarelor de candidatura cu confirmare de primire: 22 iunie 2009 (data postei).

Obiectivele cursului, conditiile de participare, profilul candidatului si alte informatii utile sunt disponibile deja pe forumul de pe site-ul Agentiei Nationale la extern/ oportunitati sesiuni formare (training)/ curs de formare Appetiser, UK sau accesand direct urmatoarea adresa: http://www.anpcdefp.ro/extern/viewtopic.php?f=22&t=3080b.

Nu asteptati!! Inscrieti-va acum!

Contact:
Marian ANCUTA
Director Executiv
Asociatia „Tineret si Dezvoltare Regionala”
Executive Manager
„Youth and Regional Development” Association
Telefon: (+4) 0721 790 578, + 4 0765 418 606
E-mail: [email protected]
Web-site: www.atdr.ro, www.yrda.org

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.