AMCOR realizeaza studiul „Piata de consultanta in management din Romania in perioada 2009-2010”

0
amcor_nouAMCOR, Asociatia Consultantilor in Management din Rominia, invita in perioada 30 octombrie -15 decembrie firmele de consultanta in management din Romania la realizarea studiului „Piata de consultanta din Romania in perioada 2009-2010”.

Studiul i-i propune sa ofere o imagine fidela a schimbarilor care au intervenit in structura pietei de consultanta in cursul anului 2009, a oportunitatilor -i constrangerilor cu care se confrunta firmele de consultanta din Romania,  precum -i a schimbarilor de perceptie cu privire la rolul profesionalismului -i al eticii pe piata de consultanta.

Chestionarul pe care se bazeaza studiul pietei romane-ti de consultanta poate fi accesat de pe site-ul AMCOR, sectiunea Noutati, -i este disponibil spre completare tuturor reprezentantilor de firme de consultanta in management.

Despre AMCOR
AMCOR, Asociatia Consultantilor in Management din Romania, este organizatia nationala profesionala a firmelor si specialistilor din domeniul consultantei in management. AMCOR reuneste astazi peste 80 de companii de consultanta si training in management, incluzand liderii pietei romanesti in aceste sectoare.

Asociatia este membru deplin in structurile europene si globale ale profesiei si anume FEACO Brussels, Federatia Europeana a Asociatiilor de Consultanta si in ICMCI, Consiliul International al Institutelor de Consultanta in Management.

La nivel national, AMCOR reprezinta organismul de reglementare a profesiei de consultant in management, Asociatia fiind membru al Uniunii Profesiilor Liberale din Romania, UPLR. Misiunea AMCOR este de a oferi valoare adaugata membrilor sai prin promovarea unui climat de profesionalism si etica pe piata de consultanta din Romania.

Pentru intrebari si informatii de presa va rugam contactati:
Raluca HAU, Manager AMCOR
Tel: +40 21 311.51.75
Email: [email protected]

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.