Alege sa devii un formator recunoscut in UE! Continua sa te dezvolti in profesia de formator/trainer!

0
itscInvesteste in dezvoltarea ta personala si profesionala! Acum facem ultimele inscrieri pentru grupa de curs a lunii septembrie (cursurile in Bucuresti incep pe data tinta de 26 Septembrie)

Cursul interactiv de Formare de Formatori se adreseaza tuturor categoriilor profesionale, inclusiv studentilor. Continutul si informatiile acoperite de modulele de formare sunt utile atat celor care lucreaza deja in acest domeniu, cat si incepatorilor.

In cadrul acestui curs oferit de ITSC ai ocazia sa intelegi, sa aplici si sa-ti dezvolti aptitudinile de formator. In plus, vei dobandi certificarea CNFPA (prin Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale) si cele opt competente necesare pentru practicarea profesiei de formator.

Esti dispus sa faci acest pas pentru dezvoltarea ta personala si profesionala?

Intra pe site-ul www.cursformatori.ro! Citeste despre structura cursului si vezi daca ti se potriveste! Completeaza formularul de inscriere si trimite-l pe email-ul: [email protected] sau suna la 0722 767 841!

Pentru mai multe informatii despre curs, competente sau certificare, foloseste aceleasi date de contact mentionate mai sus.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.