Advanced Negotiation & Sales Skills, Bucuresti, 21-22 iunie 2008

0

10 iunie 2008

Ce este ADVANCED NEGOCIATION & SALES SKILLS? Este un curs interactiv de 2 zile destinat celor interesati de rafinarea si dezvoltarea de abilitati durabile in procesul de negociere si de vanzare cu clientii, furnizorii si alte terte parti.

Acest program este dedicat tuturor persoanelor care se confrunta cu negocieri si vanzari in viata de zi cu zi (antreprenori, sales manageri, area sales manageri, team leaders, account management, PR, middle & top management), precum si profesionistilor in general din domenii precum asigurari, FMCG, retail, B2B, banking, servicii, juridic, etc.

Ce beneficii iti ofera aceasta oportunitate unica?
– Sa testezi tehnici inovative si strategii alternative de negociere si vanzare;
– Sa-ti insusesti noi abordari care iti vor spori relatiile de business si profitabilitatea;
– Sa iti rafinezi cel putin 5 abilitati cheie necesare unui negociator si vanzator renumit (crearea raportului, acuitate senzoriala, obtinerea de ?da?-uri, definirea nevoilor si transmiterea de mesaje pozitive);
– Sa inveti cum sa folosesti punctele tale tari de negociator si vanzator sa stii cum sa depasesti cu succes slabiciunile tale intr-o negociere si vanzare;
– Sa iti stabilesti propriul plan de dezvoltare.

Participanti:
Pentru acest curs intensiv de doua zile (sustinut de 2 traineri) recomandam o grupa de maxim 15 de participanti, datorita caracterului interactiv si extrem de aplicativ al conceptelor prezentate.

Mentionam ca este un curs avansat dedicat negocierilor si vanzarilor, asa incat recomandam participarea celor care au trecut prin aceste experiente (minim 3 luni de zile) si care doresc perfectionarea in aceasta directie.

Modalitatea de lucru:
Din timpul de training 1/3 este dedicat prezentarii conceptelor cheie ale cursului, iar restul de 2/3 pentru actiuni practice (coaching individual, jocuri de rol, testari ale abilitatilor cheie).

Traineri:
– Drd. Mihaela Liliana Stroe;
– Alin Ghizasan, invitat specializat in domeniul negocierii si vanzarilor.

Locatie curs: Club Mandala, Strada Paleologu 20 (sector 3) – Zona Mantuleasa (Bucuresti).
Pret: 250 euro + TVA (plata se face pana in data de 18 iunie 2008).

In situatia a trei participanti din cadrul aceleiasi companii, pretul per participant este de 200 euro +TVA.
Oferim 2 locuri cu reducere de 50 % pentru studenti (intrare pe baza carnetului de student)
Bonusurile nu sunt cumulative si se iau in considerare doar inscrierile care au confirmarea platii in contul firmei.

Catering: Club Mandala ofera un meniu lacto-vegetarian de unde fiecare participant isi poate comanda si plati pranzul. Cei care doresc si alt tip de meniu sa contacteze managerul de proiect la telefon 0722 25 85 74.

Acta Nonverbal este o companie de training si consultanta in domeniul comunicarii, fiind numarul 1 in aria de training pentru transferul si dezvoltarea abilitatilor de comunicare nonverbala, creand primul site din Romania dedicat acestui domeniu . Compania are peste 6 ani de experienta in organizarea de traininguri, conferinte si diverse evenimente, oferind cursuri deschise si in-house in domeniul comunicarii (relatii publice, relatii cu media, comunicare interpersonala, comunicare nonverbala, comunicare de criza), scoli de vara si workshopuri. 

Contact:
Telefon 0722 25 85 74
Web-site: www.nonverbal.ro

Sursa: Formare.info, 10 iunie 2008

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.