Achizitii in proiecte cu finantare europeana

0

11 iunie 2008

Daca lucrati intr-o firma sau organizatie neguvernamentala ce deruleaza sau doreste sa deruleze proiecte finantate in proportie mai mare de 50% din fonduri europene, atunci trebuie sa stiti cum sa derulati procedurile de achizitii.

Fie ca aplicati legislatia achizitiilor publice, fie ca aplicati procedurile simplificate de achizitii, trebuie sa va descurcati in hatisul procedurilor, criteriilor, factorilor, specificatiilor cerute de derularea corecta a unei achizitii. Aceasta in conditiile in care legislatia achizitiilor publice este stufoasa si complexa si se modifica de cel putin doua ori pe an. Cursul isi propune oferirea de cunostinte si deprinderi pentru gestionarea achizitiilor in cadrul unui proiect finantat din fonduri europene.

Trainingul se adreseaza:
– Reprezentantilor societatilor comerciale si organizatiilor neguvernamentale care deruleaza sau urmeaza sa deruleze proiecte finantate din fonduri europene;
– Consultantilor care doresc sa isi perfectioneze cunostintele si aptitudinile cu privire la derularea procedurilor de achizitii.

Mai multe detalii

Sursa: Institutul Roman de Training, 11 iunie 2008

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.