Achizitii in proiecte cu finantare europeana – training autorizat CNFPA

0

20 iunie 2008

Daca lucrati intr-o firma sau organizatie neguvernamentala ce deruleaza sau doreste sa deruleze proiecte finantate in proportie mai mare de 50% din fonduri europene, atunci trebuie sa stiti cum sa derulati procedurile de achizitii.

Fie ca aplicati legislatia achizitiilor publice, fie ca aplicati procedurile simplificate de achizitii, trebuie sa va descurcati in hatisul procedurilor, criteriilor, factorilor, specificatiilor cerute de derularea corecta a unei achizitii. Aceasta in conditiile in care legislatia achizitiilor publice este stufoasa si complexa si se modifica de cel putin doua ori pe an. Cursul isi propune oferirea de cunostinte si deprinderi pentru gestionarea achizitiilor in cadrul unui proiect finantat din fonduri europene.

Durata:
– Modulul I: Modul teoretic: 16-18 iulie 2008;
– Modulul II: Modul practic: 21-31 iulie 2008;
– Modulul III: Examen: 2 august 2008.

In cadrul Modulului Teoretic trainerii IRT vor imbina metodele de training interactive cu scopul de a transmite participantilor cunostintele si abilitatile necesare planificarii si derularii procedurilor de achizitii in proiectele finantate din Fonduri Europene.

Dupa absolvirea Modulului Teoretic fiecare participant va primi un Certificat de participare recunoscut de Asociatia Specialistilor in Achizitii Publice din Romania (ASAPRO).

In cadrul Modulului Practic, participantii la training vor aplica cunostintele dobandite pe parcursul zilelor de training. Fiecare participant va avea de rezolvat aplicatiile practice care vor constitui lucrarea practica ce va trebui sustinuta in cadrul examenului final. Trainerii IRT vor acorda asistenta tehnica participantilor in realizarea aplicatiilor practice pe parcursul intregului modul.

Examenul final de certificare va fi sustinut in fata unei Comisii formata din reprezentanti ai CNFPA si ai IRT. Examenul final va consta in prezentarea aplicatiilor practice realizate in modulul anterior si in sustinerea unui test grila. Ca urmare a absolvirii examenului, fiecare participant va primi un Certificat de absolvire eliberat de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului si CNFPA.

Trainingul se adreseaza:

– Reprezentantilor societatilor comerciale si organizatiilor neguvernamentale care deruleaza sau urmeaza sa deruleze proiecte finantate din fonduri europene;
– Consultantilor care doresc sa isi perfectioneze cunostintele si aptitudinile cu privire la derularea procedurilor de achizitii.

Din tematica:
– Achizitiile in proiectele finantate din fonduri europene;
– Proceduri si modalitati de achizitii;
– Documentatia de atribuire;
– Anunturi si termene;
– Inscrierea si gestionarea contului din e-licitatie.ro;
– Criterii de calificare si selectie;
– Criterii de evaluare. Evaluarea ofertelor;
– Contestatii si control de specialitate.

Taxa de participare: 1300 RON.

Taxa de participare include:
– Livrarea trainingului;
– Materialele de training;
– Asistenta tehnica acordata de trainerii IRT pe parcursul realizarii aplicatiilor practice;
– Organizarea si sustinerea examenului final;
– Chiria salii de training;
– 3 pauze de cafea pe zi.

Reduceri:

– 5% – pentru achitarea taxei de participare inainte cu 2 saptamani de inceperea trainingului;
– 10% – pentru doua sau mai multe persoane inscrise de la aceeasi firma;
– 5% – pentru persoanele care au mai participat la traininguri organizate de IRT;

Reducerile se pot cumula.

Data limita de inscriere: 7 iulie 2008.

Inscrieri 

Pentru orice alte detalii suplimentare, va rugam sa ne contactati la adresa de email: inscrieri(la)irt.ro sau la numerele de telefon: 021.311.68.58 sau 0728.929.067.

Credem ca performanta unui intreg sistem depinde in cea mai mare masura de performanta fiecareia dintre persoanele care il formeaza. Instruirea continua, dorinta de a fi in fiecare zi mai bun si efortul constant in acest sens, reprezinta calea spre dezvoltarea personala, profesionala si organizationala.

Institutul Roman de Training (IRT) este o organizatie fondata in anul 2002 de catre o echipa de traineri si consultanti independenti. In cei 6 ani de activitate pe piata de training din Romania, echipa IRT a creat peste 20 de traininguri pe teme de actualitate, a instruit peste 2500 de persoane şi a acumulat experienta numeroaselor traininguri livrate si proiecte internationale in care a fost implicata.

Contact:
Institutul Roman de Training
Adresa: Splaiul Unirii nr. 4, Bl. B3, Tronson II, Et. 1, Apt. 1, Sector 4, Bucuresti, 040031
Telefon: 021/311.68.58
Mobil: 0728/92.90.67
Web-site: www.irt.ro
 
Sursa: Institutul Roman de Training, 20 iunie 2008

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.