Accesul la fondurile internationale, mult mai usor cu certificatul PMP

0

certificatCODECS a demarat campania de inscriere pentru cursul de pregatire accelerata in vederea obtinerii certificarii PMP, programul de certificare profesionala in Project Management cu cea mai larga acoperire internationala.

Cursul “Project Management Process Framework” se adreseaza managerilor de proiecte complexe; celor care doresc sa acceseze fonduri internationale si sa conduca proiecte finantate din acestea s.a; avand o durata de 5 zile de instruire si o zi workshop. (23 – 25 Ianuarie, 30-31 ianuarie, 1 februarie).

“Project Management Process Framework” este dezvoltat pornind atat de la materialele specifice PMI (Project Management Institute), dar si de la experientele avute in cei aproape 8 ani de instruire in domeniul Managementului de Proiect, imbinand armonios conceptele valabile la nivel global, cu experiente specifice societatii romanesti actuale.

Acest curs vizeaza insusirea cunostintelor necesare pentru abordarea cu succes a examenului de certificare PMP®, acoperind ariile de cunostinte si grupurile de procese cuprinse in standardul PMBOK® Guide Third Edition, dar si realizarea de conexiuni intre conceptele, tehnicile, instrumentele si ideile prezentate si realitatea de zi cu zi a proiectelor.

Obtinerea certificarii confera organizatiilor cresterea capacitatii de lucru in proiecte derulate cu alte entitati, acces facil la finantari internationale, precum si recunoasterea pe piata a competentei puternice in managementul de proiect.

Din punct de vedere individual, certificatul PMP asigura cunoasterea in profunzime si utilizarea facila a unui mod de abordare considerat standard in domeniu, posibilitatea implicarii in proiecte cu finantare internationala sau pentru obtinerea de finantari atat ca intreprinzator particular, cat si ca solicitant intr-un cadru organizational, dar si un potential de dezvoltare a unei cariere in domeniul consultantei sau al activitatii de manager de proiect pe baza de contract.

Cursul totalizeaza un numar de 42 ore instruire, fiind structurat in sectiuni care impreuna asigura necesarul de training pentru trecerea cu succes a examenului PMP® in noul sistem de examinare. Perioada de instruire se desfasoara in cinci zile, iar workshop-ul de o zi este rezervat recapitularii si simularii examenului.

Administrat de catre Project Management Institute, PMP este un program ce reuneste peste 260.000 de profesionisti certificati in mai mult de 120 de tari; fiind certificat ISO 9001 asigura maximum de obiectivism in evaluarea competentelor si experientei profesionale, fapt dovedit si de larga adoptie a acestei certificari la nivel international.

Pentru informatii privind calendarul cursului puteti accesa www.codecs.ro sau puteti contacta reprezentantii CODECS.

Coordonate de contact:
Tel: +40 21 252.56.12
E-mail: [email protected]

Barbalata Silviu
CODECS SA
[email protected]
www.codecs.ro

Sursa: Plandeafacere.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.