A doua sesiune de executive training 10 days MBA in proiectul Antreprenori europeni, 21 septembrie – 01 octombrie 2009

0
cadiIn perioada 21 septembrie – 01 octombrie 2009, in cadrul proiectului „Antreprenori Europeni” finantat prin Programul OperaÅ£ional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Fundatia Centrul de Analiza si Dezvoltare Institutionala Eleutheria (CADI), va organiza a doua sesiune de executive training de tip „10 days MBA”.

Cursurile vor fi predate de catre European Management School (ESCP-EAP) London, o prestigioasa universitate londoneza si una dintre cele mai vechi universitati din lume, fondata in Paris, in anul 1918.

Universitatea este acreditata AACSB si EQUIS, precum si AMBA.

Se situeaza pe locul 6 in clasamentul Financial Times European Business School 2008 si pe locul 9 in clasamentul Executive MBA 2008.

Proiectul se desfasora pe o durata de 3 ani si ofera 6 sesiuni de training de tipul  „10 Days MBA”, pentru un total de 150 de participanti din Romania care urmeaza a fi selectati. Toate costurile participantilor, inclusiv cele de transport, masa si cazare, vor fi acoperite de catre proiect. La sfarsitul cursurilor, fiecare participant va primi o diploma de absolvire emisa de European Management School (ESCP-EAP) London.

IMM-urile si antreprenorii interesati pot accesa site-ul www.antreprenorieuropeni.ro, unde se pot inscrie atat la programul „10 days MBA” cat si la celelalte programe gratuite oferite de proiect, respectiv cursuri de introducere in economie si management, schimburi de experienta cu firme din tari UE si premiere lunara pentru asistenta in dezvoltare.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa contactati echipa de proiect, la coordonatele de mai jos.

Persoana de contact:
Petronela Radu
CADI Eleutheria
Adresa: Splaiul Independentei 17, bl. 101, sc. 2, ap. 30, Bucuresti
Tel/Fax: 021 316 02 51;
E-mail: [email protected]
Website www.antreprenorieuropeni.ro

Sursa: 3ner.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.