7 module de 3 zile in care inveti si aplici practic tehnici de programare neuro-lingvistica, in care te dezvolti pe tine si lucrezi cu ceilalti

0
nlp_explorerCursul se adreseaza celor care doresc sa isi foloseasca potentialul si capacitatile la maxim, sa depaseasca si sa gestioneze stresul, conflictele, sa isi optimizeze comunicarea si relatiile cu ceilalti, sa faca schimbari si sa se dezvolte personal si profesional si nu in ultimul rand celor care lucreaza cu oameni.

DE CE NLP?
Pentru ca „NLP este arta si stiinta desavarsirii personale” – J. O’Connor, J. Seymour;

NLP este:
– o cale de a imbogati optiunile pentru atingerea excelentei;
– un instrument extrem de practic pentru obtinerea succesului intr-o lume dinamica si in continua schimbare;
– un domeniu vast si complex, axat pe modificarea si eficientizarea vietii personale si profesionale, a comportamentului si a comunicarii.

NLP se bazeaza pe Modelarea Umana – studierea oamenilor de mare succes din diverse domenii, definirea si extragerea strategiilor de succes, a tiparelor gandirii, comportamentului si limbajului acestora si implementarea acestor strategii in propria ta viata.

Prin experienta noastra de viata, am invatat sa analizam, sa gandim intr-un anumit fel. Chiar daca initial avem resurse incredibile, pe parcursul vietii incepem sa uitam de ele, chiar sa credem ca nu le avem sau nu le-am avut niciodata. Ne creem viata in functie de ce spun altii (parinti, profesori, prieteni), in functie de experientele pe care le-am avut si ne trezim ca viata noastra e un haos, ca nu reusim sa facem fata, sau ca avem ghinion. De fapt, noi creem inconstient toate acestea.

NLP vine cu tehnici de nivel profund care produc rapid schimbarea. Prin NLP poti sa te schimbi, sa devii ceea ce doresti sa devii. Daca facem analogia intre creierul nostru si un computer, NLP este manualul software-ului pe care deja il avem in creier.

Iar atunci cand cunosti acest software, programul devine atat de simplu, incat in cateva minute, sau ore te poti schimba asa cum doresti:
– Sa modifici gandurile, actiunile, sentimentele
– Sa modifici obiceiurile
– Sa fii intotdeauna asa cum doresti (increzator, tenace, motivat, sensibil sau receptiv…sau oricum, doar sa doresti asta)

„Nu exista nimic la fel de puternic ca NLP in lumea dezvoltarii umane si a invatarii.” – Sue Knight;

DE CE STANDARDE INTERNATIONALE?
Cursul este sustinut in conformitate cu standardele internationale ale ITANLP, International Trainers Academy of Neuro-Linguistic Programming, condusa de John Grinder (co-creatorul NLP), Michael Carroll si Carmen Bostic St. Clair. ITANLP este o institutie de avangarda in domeniu, deschizatoare de drumuri cu cele mai calitative si eficiente programe educationale de NLP.

Participarea si alaturarea la aceasta comunitate asigura cursantilor si trainerilor NLP Explorer cele mai inalte standarde de invatare a abilitatilor NLP existente in prezent.

PRIN NLP PRACTITIONER INVETI CUM SA:
– rezolvi si sa eviti blocajele de comunicare intre tine si cei din jur;
– depasesti si iti gestionezi conflictele externe si interne;
– scazi nivelul de stres si te bucuri de viata;
– descoperi si iti folosesti potentialul, resursele si capacitatile la cote optime;
– atingi obiectivele mult mai usor;
– optimizezi comunicarea pe mai multe nivele – limbajul verbal, non-verbal etc.;
– faci schimbari si te dezvolti personal si profesional;
– traiesti in prezent si in armonie cu tine insuti/insati.

PROGRAMA CURSULUI NLP PRACTITIONER de la NLP Explorer acopera atat Codul Clasic NLP, dezvoltat de John Grinder si Richard Bandler de-a lungul parteneriatului lor din anii `80, cat si New Code NLP, o dezvoltare ulterioara realizata de John Grinder, Judith DeLozier si Carmen Bostic St Clair. Acest Nou Cod NLP are in structura lui procese concrete, sigure, puternice si usor de aplicat pentru schimbarea si evolutia personala si profesionala:

„NLP este abilitatea de a-ti controla propriile stari mentale prin controlul propriului creier.” – Richard Bandler, co-creator al NLP

Din tematica:
1. Cum functionam – NIVELURILE NEURO-LOGICE (Gregory Bateson, Robert Dilts), baza senzoriala si interpretativa;
2. Comunicare si influentare – Rapport, Pacing and Leading verbal si non-verbal, ascultare activa & backtracking;
3. Citirea/Decodificarea celorlalti – dezvoltarea acuitatii senzoriale, calibrare, sisteme de reprezentare, indicii de accesare & predicate;
4. Modelul de limbaj pentru extragerea informatiilor relevante – Modelul Meta pentru limbaj;
5. Transmiterea mesajelor pe mai multe nivele – Modelul Milton – Limbajul Hipnotic, crearea si utilizarea metaforelor si a analogiilor;
6. Aplicarea si elicitarea strategiilor – formularea corecta si atingerea scopurilor, STRATEGIA DISNEY, strategii (elicitare, design si instalare), ancorarea si tehnici de ancorare;
7. Rezolvarea conflictelor interne si externe – modelul partilor („6 steps reframing” etc.), pozitiile perceptuale fundamentale, submodalitati, modelul pentru eliminarea rapida a fobiilor;
8. Modificarea influentelor trecutului si creerea viitorul – lucrul pe Linia Timpului („In Time”, „Through Time”, „Change Personal History”, „A 70-a aniversare” etc.), Modelul S.C.O.R.E., gandirea sistemica – ecologica.
La toate acestea se adauga actualizarile la vechiul cod si noile procese din NEW CODE NLP.

TRAINERI
Tiberiu Felber
– este primul Trainer NLP din Romania care a urmat si absolvit cu succes cursurile la International Trainers Academy of Neuro-Linguistic Programing(ITANLP) condusa de John Grinder, Michael Caroll si Carmen Bostic St.Clair.
– sustine programe de training la standarde ITANLP, ceea ce inseamna calitate, informatii de ultima ora si eficienta pe care ti-o da o echipa puternica si cu radacini adanci in domeniul NLP;
– are formari si specializari (peste 3000 de ore de formare) care ii ofera o si mai mare perspectiva asupra omului si potentialului uman. Este directorul Centrului Sistem Psi – Centrul de formare Profesionala si Evolutie Personala din Timisoara, care este recunoscut ca si un punct de referinta in domeniul dezvoltarii personale, supervizarii, consultantei;
– printre specializari sale se numara: Hipnoterapie si Psihoterapie Cognitiv Comportamentala, Hipnoza Clinica si Psihoterapie Ericksoniana, Psihosexologie, Psihoterapie de Familie si Cuplu, trainer in Management de Proiect si Managementul Schimbarii, Psihoterapie Experientiala, Psihoterapie Centrata pe Client – metoda Focusing, cu specializari in abordarea de tip Harm Reduction a dependentelor;
– o bogata experienta practica in cadrul a diferite institutii si organizatii nationale si internationale.

Lidia Cotosman
– organizator si coordonator de programe NLP Practitioner ITANLP in Timisoara si Sibiu;
psiholog, trainer, Master NLP sub egida ITANLP, coach NLP format de Michael Carroll;
– Psihoterapeut cu formare in Terapie Ericksoniana si Hipnoza clinica;
– trainer international in Co-councelling, a participat la workshopuri in Romania si Olanda pe teme de dezvoltare personala, terapie cognitiv-comportamentala, psihosomatica
– imbina specializari si experienta din domeniul bussinesului cu cea a psihologiei si psihoterapiei, aducand beneficiile dezvoltarii oamenilor in cadrul companiilor.
Specializare postuniversitara in marketing strategic, cursuri in management, managmentul resurselor umane si management general in tara si strainatate; 8 ani experienta in consultanta (resurse umane, marketing, management de proiect si management) si 6 ani pozitii de conducere in marketing.

LOCUL SI DURATA DE DESFASURARE
– Timisoara, Str. Remus nr. 9; Sibiu – locatia va fi anuntata ulterior

– 7 module, o intalnire pe luna: vineri, sambata, duminica

Poti aplica IMEDIAT cele insusite in: viata personala, consultanta, coaching, psihoterapie, training, vanzari, media & advertising, management, marketing, resurse umane.

INVESTITIA
Costul total al cursului (platibil in rate):
-700 euro Timisoara (Inclusiv TVA), pentru toate cele 7 module de curs
-770 euro – Sibiu (Inclusiv TVA), pentru toate cele 7 module de curs

! Reduceri:
o 10% pentru studenti
o 10% pentru fiecare persoana care va insoteste la curs

DIPLOMA
La absolvirea celor 7 Module NLP Practitioner se elibereaza o diploma recunoscuta international de ITANLP, organizatie condusa de John Grinder – co-creatorul Programarii Neuro Lingvistice.

MODALITATEA DE INSCRIERE
Pentru a-ti rezerva din timp locul, este nevoie sa completezi un formular de inscriere pe care il obtii de la adresele de mai jos si sa achiti un avans de 50 EURO, care se scade din costul total al cursului.

Grupurile sunt deja in formare, iar locurile sunt limitate.

INFORMATII SI INSCRIERI:

Pentru inscrieri sau orice alte informatii si clarificari puteti sa ne contactati telefonic la numarul: 0745.388.046, 0770.846.417 sau sa ne scrieti pe adresa de e-mail: [email protected] Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. sau [email protected]

Mai multe despre noi si NLP: www.nlpexplorer.eu

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.