5S – Managementul performant la locul de munca: 01 – 30 nov. 2009

0
onlineschoolro5S – una dintre cele mai cunoscute metode de imbunatatire a performantei la locul de munca – poate fi insusita de catre angajatii din Romania prin participarea la cursul online: 5S – Managementul performant la locul de munca. Programul va fi organizat de Kaizen T&C – societate specializata in furnizarea educatiei pentru mediul de afaceri, se va derula prin intermediul proiectului educational Online-School.ro si va prezenta participantilor principiile, avantajele si modalitatile de aplicare ale metodei 5S.

Start date: 01 noiembrie 2009
Durata cursului: 30 de zile
Taxa instruire: 180 lei
Loc de desfasurare: platforma eLearning a Online-School.ro

Temele abordate in cadrul programului sunt:

Tema 1: Introducere
Tema 2: Cei 5S – 1S Seiri (Sortare)
Tema 3: Cei 5S – 2S Seiton (Stabilizare, ordine)
Tema 4: Cei 5S – 3S Seiso (Stralucire)
Tema 5: Cei 5S – 4S Seiketsu (Standardizarea)
Tema 6: Cei 5S – 5S Shitsuke (Sustinerea schimbarii)
Tema 7: Cei 5S in servicii
Tema 8: Beneficiile 5S
Tema 9: Etape de implementare
Tema 10: Concluzii

Scopul cursului

Scopul cursului este cunoasterea metodei 5S si intelegerea modalitatilor de aplicare a acesteia in mediul de lucru specific fiecarui participant la curs.

Cui se adreseaza?

Cursul se adreseaza tuturor celor care vor sa-si imbunatateasca performantele la locul de munca, cu precadere managerilor si celorlalti angajati cu responsabilitati specifice pentru controlul si managementul unor locuri de munca.

Cursantii sunt incurajati sa participe cat mai activ, iar aportul si interventiile trainerului intr-o diversitate de formule din cadrul intalnirilor virtuale au menirea de a atrage implicarea si reactia acestora, dar si de a se asigura un feedback prompt.

Viitorii participanti la cursul online 5S – Managementul performant la locul de munca trebuie sa stie ca printre beneficiile oferite de inscrierea in program regasesc in primul rand accesul la toate resursele unui curs traditional. in plus, costurile se reduc semnificativ, sunt eliminate barierele de spatiu si de timp de la un curs clasic, iar fiecare studiaza in ritm propriu, cand are timp, fara a depinde de evolutia celorlalti cursanti.

Cursul online 5S – Managementul performant la locul de munca va fi organizat lunar si va avea o durata de 30 de zile. Taxa de participare este 180 lei, iar la final absolventilor li se va elibera Certificat de Absolvire.

Alte cursuri pe care le poti gasi in pachetul educational Online-School.ro sunt: Analiza performantei financiare a firmei, Branding – Concepte fundamentale, Comunicare si negociere in afaceri, Dreptul Concurentei – program de conformare, Gandirea „out of the box” in afaceri, Leadership situational, Leadership si dezvoltarea echipei, Managementul conflictelor intr-o organizatie, Managementul modern al organizatiei, Managementul noilor produse, Managementul organizatiei de tineret, Managementul timpului, Marketing pentru afaceri de succes, Performanta in vanzari, PR – Promovarea imaginii de companie, Personal Branding, 5S – Managementul performant la locul de munca.

Contact:
Madalina Angiu
Kaizen T&C
Telefon: 0770.836192
E-mail: [email protected]
Web-site: http://www.online-school.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.