5, 6 februarie 2010 – EXELO organizeaza cursul „Train the Trainers” acreditat CNFPA

0
exeloCare este atitudinea de trainer? Care sunt capcanele lucrului cu sala? Cum se creaza un proces de facilitare a invatarii? Care sunt criteriile de masurare a rezultatelor trainingului?

La aceste intrebari si la multe altele veti gasi raspuns in cadrul programului de formare de formatori organizat de Exelo.

Cu cat stapaniti mai multe instrumente specifice unui formator, cu atit mai eficient veti fi in interactiunile cu ceilalti. Iar trecerea de la lucru facut in mod constient, controlat – la cel instinctiv se face prin exersare. Exersand veti invata cum sa insuflati celorlalti dorinta de invata lucruri noi, de a experimenta si in final de a exersa la randul lor.

Pe parcursul programului veti analiza diverse stiluri de invatare, diverse tehnici de training, module de a face un design de training, analiza nevoilor de training, o evaluare a trainingului si în final despre ce inseamna sa fii trainer in Romania.

Veti invata cum sa formulati un scop precis si cum sa proiectati o desfasurare logica, rezultand astfel o prezentare clara, concisa si cuprinzatoare. Veti descoperi cum sa ii intelegeti pe participanti si cum sa gasiti modalitatea prin care sa le transmiteti un continut care sa ii ajute ulterior.

Cursul se adreseaza tuturor celor care sunt provocati de situatia de a facilita transmitere de informatii in fata unui public: traineri, speciliasti HR, manageri operationali.

Train the Trainers (Formare de Formatori) urmareste curricula europeana de formare de formatori. Cursul dureaza 4 zile, urmate de o zi de examinare (scris si oral), planificate astfel:
5,6 februarie, 19, 20 februarie 2010 cu examinarea participantilor in 27 februarie 2010.

Taxa participare: Taxa de participare este de 450 Eur / participant+TVA (taxa de participare acopera costurile cu privire la traineri, sala, materiale, pauze de cafea, masa de pranz si examen).

Inscriere: intra pe www.exelo.ro si descarca formularul de inscriere.

Pentru inscrieri si informatii, va rugam contactati: Monica Grigoriu – 0722.950.660; tel/fax : 021/3301873.

Ca partener Global Knowledge in Romania, firma Exelo isi propune livrarea de programe centrate pe rezultatele clientilor, cu o plaja larga de acoperire: Management de proiect, Management, Abilitati de business,Analiza de business.

Echipa sa de profesionisti este formata din consultanti care imbina experienta practica de peste 10 ani in diferite medii de afaceri cu un stil de lucru comportamental-atitudinal.

Global Knowledge LLC este unul dintre cei mai importanti jucatori mondiali in domeniul formarii profesionale, instruind anual peste 300.000 de persoane la nivel international. Compania este prezenta in 25 de tari pe 3 continente, in Europa detine 40 de centre de formare in 12 tari.

Contact:
Cimpea Raluca
EXELO Training&Development
E-mail: [email protected]
Web-site: www.exelo.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.