Vrei sa incepi o afacere in retail sau productie? Cat te costa un spatiu?

0

Intrebat in urma cu un an despre ce si-ar dori sa se faca atunci cand va creste, fiul meu, acum in varsta de aproape 14 ani, a raspuns ca vrea sa fie un om de afaceri important, deoarece vrea sa-i demonstreze tatalui sau ca poate si pentru ca nu-i place sa primeasca ordine. M-a surprins raspunsul sau, stiind, din experientele din jurul meu, ca „spiritul antreprenorial” in general se mosteneste, ceea ce nu era cazul, atat eu cat si sotul meu fiind angajati. Dar probabil ca dorinta de a demonstra ceva cuiva si de a fi propriul stapan sunt motoare puternice pentru tineri, care intr-un numar din ce in ce mai mare isi iau viata in maini si pornesc propria afacere.

Pe langa o idee care trebuie sa „rupa” piata si banii necesari punerii in aplicare a acesteia (nu stiu exact care este ordinea), un tanar intreprinzator trebuie sa gaseasca insa si cel mai bun amplasament pentru afacerea sa.

Care sunt cele mai bune solutii de ocupare pentru afacerile tinerilor, din punct de vedere al vizibilitatii, dar si al costurilor?

Vezi mai mult…

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.