Producerea custilor pentru caini – o afacere de criza

0

Produsele si serviciile adresate animalelor de companie sunt o adevarata industrie profitabila. In acest domeniu se pot initia nenumarate afaceri, de la coafor si hotel pentru animale pana la pet-shop-uri si vanzari de animale de companie.

In acest articol o sa-mi indrept atentia asupra unei activitati putin exploatate in Romania, care poate fi o afacere pe timp de criza si anume producerea custilor pentru caini.

In Statele Unite ale Americii, aceste produse au devenit foarte sofisticate si accesorizate. Un exemplu elocvent de accesorii ar fi tipurile de saltele (patuturi) care se produc in diverse forme: incalzite, ortopedice etc.

La noi, raportandu-ne la nisa confectionarii adaposturilor din lemn, exista foarte putini producatori care sa satisfaca cerintele pietei iar in acelasi timp, importul custilor pentru caini are ca impact final asupra cumparatorului un pret mare si o calitate indoielnica.

Planul unei activitati de producere a custilor pentru caini

Pentru a initia aceasta afacere pe timp de criza vei avea nevoie de un mic atelier, cativa furnizori de materie prima si cateva puncte de vanzare.

Din perspectiva investitiei, aceasta este mica, ca in orice afacere pe timp de criza, si depinde de costul alocat pentru publicitate si pentru conceperea unui website de prezentare sau un magazin online.

Vezi mai mult…

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.