Perceptia intreprinzatorilor romani privind recunoasterea si validarea competentelor manageriale

0

Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR) are deosebita placere de a va invita la focus group-ul cu tema „Perceptia intreprinzatorilor romani privind recunoasterea si validarea competentelor manageriale”.

Acesta face parte din cadrul unei activitati mai ample de cercetare, pentru identificarea nevoilor de recunoastere si validare a competentelor manageriale la nivel national. Desi este cunoscut faptul ca invatarea nu se incheie o data cu diplomele scolare, universitare sau de calificare, competentele dobandite sau dezvoltate exclusiv la locul de munca, in familie, in cercul de prieteni, in urma unor programe de training nefinalizate cu diplome certificate, nu sunt de cele mai multe recunoscute ca atuuri in CV-ul profesional. „Managerul” zilelor noastre este mai adesea o pozitie ierarhica in cadrul firmei, decat o cariera.

Prin urmare, am dori sa discutam cu dumneavoastra aspecte legate de: principala motivatie pentru invatare in domeniul managementului; cele mai bune metode pentru dobandirea competentelor manageriale; competentele manageriale pentru care recunoasterea si validarea prezinta o importanta majora; problemele certificarii si recunoasterii competentelor manageriale etc.

Precizam ca participarea dumneavoastra la derularea acestei activitati este gratuita.

Vezi mai mult…

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.