Marius Ghenea participa la cea de-a treia intalnire Venture Mentoring

0
VentureConnect, program dedicat antreprenorilor din IT, tehnologie si on-line, anunta cea de-a treia intalnire din cadrul programului Venture Mentoring. In fiecare luna, un mentor VentureConnect se va intalni cu antreprenorii care au nevoie de raspunsuri si solutii la problemele de business pe care le intampina.

Marius Ghenea, business-angel, membru fondator al Fundatiei VentureConnect, mentor in cadrul programului S4S Romania dezvoltat de Fundatia Post-Privatizare, dar si Presedinte ARMO (Asociatia Romana a Magazinelor Online), va conduce cea de-a treia intalnire Venture Mentoring din 17 mai, incepand cu ora 15.00.


Pe baza feedback-ului pozitiv primit din partea participantilor de la primele doua intalniri alaturi de Radu Georgescu (Chairman GECAD Group) si Ana Maria Andronic (Senior Associate Biris Goran), sesiunile lunare de mentorat si consultanta Venture Mentoring vor continua pe parcursul intregului an 2012.

In 2012, Fundatia VentureConnect a pornit o serie de activitati dedicate mediului antreprenorial care au rolul de a maturiza acest ecosistem si de a oferi proiectelor romanesti resursele necesare de networking si mentorat. Vrem sa incurajam tinerele start-up-uri catre afaceri scalabile, profitabile care sa atraga activ interesul investitorilor din Romania sau din afara, interes care sa se materializeze prin investitii notabile tip seed si venture capital. Pana la acest nivel, insa, cred ca avem nevoie de o perioada de mentorat activ, iar alaturi de membrii boardului VentureConnect ne implicam direct si structurat in acest proces„, spune Marius Ghenea.

Cea de-a treia intalnire isi propune sa aduca in discutie subiecte de interes pentru startup-uri, printre care: structurarea afacerii, strategie, e-commerce, Internet, produsul dezvoltat si pozitionarea sa in piata, procesul de finantare, precum si relationarea cu un posibil investitor.

Intalnirea din 17 mai incepe la ora 15.00, inscrierile realizandu-se pe website-ul evenimentului: http://www.ventureconnect.ro/events/venture-mentoring/.

Taxa de participare este de 150 RON.

Contact:
Alexandra Dumitru
Director de Proiect VentureConnect
Email: [email protected]
Mobil: +40 729 00 39 56​

Am lansat un nou produs pentru antreprenori. Descarca Ghidul Business Angels

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.