Interviu cu antreprenorul Marian Silisteanu ce a fondat compania SITELROM CONSTRUCT

0

Ce inseamna antreprenoriat pentru Marian Silisteanu?

Pentru mine, antreprenoriatul este mai mult decat un domeniu de activitate. Este un stil de viata care se reflecta in rutina zilnica inca de dimineata cand iti bei cafeaua si verifici emailul si pana seara, inainte de somn, cand te gandesti la oportunitati de dezvoltare a afacerii si problemele cu care te confrunti.

Ce v-a determinat sa alegeti instalatiilor electrice ca obiect de activitate?

Am ales sa intru in antreprenoriat in domeniul instalatiilor electrice pentru ca sunt absolvent al Facultatii de Inginerie Electrica din cadrul Universitatii Politehnica din Bucuresti si in timpul anilor de studiu am combinat partea educationala cu partea manageriala, avand diferite pozitii de conducere in structurile de studentesti din facultate si universitate.
Totodata, cred cu tarie ca atunci cand vrei sa iti infiintezi o afacere, trebuie sa te orientezi catre domeniul despre care ai cele mai multe cunostinte.

Care sunt valorile dupa care va conduceti afacerea?

Deviza „Economiile tale sunt profitul nostru” vine de la valorile pe care dorim sa le promovam: eficientizarea costurilor clientilor si consultanta oferita clientilor in alegerea celor mai bune solutii din punct de vedere economic, fara a face rabat de la calitatea lucrarilor si mai ales de la siguranta clientilor.

Ce are special SITELROM CONSTRUCT SRL pentru a fi aleasa de catre clienti?

SITELROM Construct se deosebeste de multe alte firme din piata prin utilizarea noilor tehnologii in realizarea instalatiilor electrice care duc la un comfort sporit al clientilor si o calitate mult mai buna. Aceasta particularitate se reflecta plecand de la utilizarea aparatelor de masura de ultima generatie pentru verificarea parametriilor instalatiilor electrice si pana la realizarea de panouri de automatizare pentru uz casnic sau pentru automatizarea unor procese industriale.

Unde va vedeti cu afacerea peste 10 ani?

Imi doresc ca peste 10 ani, SITELROM Construct sa aiba cel putin 10 angajati si sa extindem domeniul de activitate si catre alte domenii conexe cum ar fi: instalatiile sanitare, amenajarile interioare si chiar construirea de noi spatii/cladiri, astfel incat clientii sa se bucure de aceleasi servicii de calitate la toate partile ce compun un spatiu/o cladire moderna si sigura.

Detalii despre SITELROM CONSTRUCT SRL găsiți aici.

Proiect‌ ‌cofinanţat‌ ‌din‌ ‌Fondul‌ ‌Social‌ ‌European‌ ‌prin‌ ‌Programul‌ ‌Operaţional‌ ‌Capital‌ ‌Uman‌ ‌2014‌ ‌-‌ ‌2020‌ ‌
Axa‌ ‌Prioritară‌ ‌3‌ ‌-‌ ‌‌Locuri‌ ‌de‌ ‌muncă‌ ‌pentru‌ ‌toți‌ ‌
Apelul‌ ‌pentru‌ ‌proiecte‌‌ ‌POCU/82/3/7/Creșterea‌ ‌ocupării‌ ‌prin‌ ‌susținerea‌ ‌întreprinderilor‌ ‌cu‌ ‌profil‌ ‌non-agricol‌ ‌din‌ ‌zona‌ ‌urbană‌ ‌
Titlul‌ ‌proiectului:‌ ‌”InGenius‌ ‌Start-up‌ ‌Xpress!‌ ‌Program‌ ‌de‌ ‌antreprenoriat‌ ‌responsabil‌ ‌în‌ ‌regiunea‌ ‌Sud-Muntenia”‌ ‌
Contract‌:‌ ‌POCU/82/3/7/105825‌

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.