Hotelul de anvelope

1

Fiind un concept nou pe piata romaneasca, hotelul de anvelope s-a transformat intr-o idee de afacere datorita necesitatii proprietarilor de autovehicule de a depozita anvelopele de vara/iarna, inlocuind la un tarif modic garajul, boxa sau traditionalul balcon.

Planul afacerii

In vederea transformarii acestei idei intr-o afacere profitabila, este necesar in primul rand de un spatiu amenajat pentru depozitarea anvelopelor. Acest spatiu nu este necesar sa se afle intr-o zona cu vad comercial. Totodata, ai nevoie de o autoutilitara cu care sa transporti anvelopele de la beneficiar catre hotelul de anvelope.

Al doilea pas cuprinde realizarea de parteneriate cu un numar cat mai mare de vulcanizari si service-uri auto cu ajutorul carora sa iti gasesti clientii.

Din perspectiva resursei umane,ai nevoie de 1 sau 2 angajati, in functie de volumul de lucru, care sa se ocupe cu transportul, manipularea si depozitarea anvelopelor.

Tariful pentru acest serviciu incepe de la 15 lei/luna pentru un set de anvelope si poate creste in functie de dimensiunile cauciucurilor sau in functie de concurenta (daca exista sau nu) din zona geografica in care ai putea promova acest business.

Vezi mai mult…

Share.

Un comentariu

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.