Franciza, o afacere la indemana

0

Daca doriti sa va castigati independenta financiara, varianta unei afaceri la cheie este o solutie optima.

Ati pus ceva bani deoparte si aveti nevoie de idei pentru a-i inmulti? Exista o reteta care va ofera acces la succesul brandurilor consacrate: franciza. Cea mai recent inaugurata franciza cunoscuta in Romania este Subway, care, insa, implica un cost de 7.500 euro taxa de franciza plus 100.000 de euro investitie in spatiu.

In ultimii ani, au aparut sute de francize, unele venite de peste hotare, altele promovate de antreprenori romani. Trebuie doar sa va decideti cati bani puneti la bataie si in ce domeniu veti activa.

Piata francizelor s-a cifrat la 1,2 miliarde de euro, anul trecut, potrivit lui Constantin Anton, presedintele Asociatiei Romane de Franciza. Conform acestuia, „exista branduri mari din SUA, Canada, Italia si Franta interesate sa intre pe piata romaneasca”. Ce francize cauta romanii? Cele de fast-food, servicii, in special jocuri de noroc, pariuri sportive si saloane cosmetice, dar si de retail, a spus Anton, la Expozitia Internationala de Franciza si Branding, care a avut loc timp de doua zile, la Bucuresti.

Vezi mai mult…

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.