De ce sa ai incredere sa achizitionezi o imprimanta second hand

0

Imprimantele si multifunctionalele sunt aparatele care nu au cum sa lipseasca din sediul firmei tale, fiiind cea mai indicata solutie atat pentru uz personal, cat si pentru a optimiza timpul fiecarui angajat. O imprimanta trebuie aleasa cu atentie si grija, din punct de vedere al performantei si al calitatii.

Ce este o imprimanta second hand?

In primul rand notiunea de second hand o stii deja ca fiind una ce defineste un produs care nu este nou, dar care inca se mai poate folosi in siguranta. in cazul imprimantelor second hand trebuie sa stii ca produsul presupune reconditionare din partea furnizorului, oferind calitate, ca si in cazul unui oricare alt produs nou.
Pentru a te ajuta sa iei cea mai buna decizie in ceea ce priveste achizitionarea unei imprimante second hand, trebuie sa cunosti cateva dintre cele mai importante beneficii pe care le poti avea, dar si sa iti stabilesti cateva repere pe care sa fii pregatit sa le urmezi.

Unul dintre repere este sa faci o paralela sincera intre calitate si pret, bugetul fiind un aspect important de luat in calcul atunci cand faci o achizitie.

Prin ce se diferentiaza un produs second hand

Performanta echipamentelor de printare este aceeasi cu a oricarui alt echipament nou de printare. Nici din punct de vedere estetic nu sunt diferente majore pentru ca fiecare echipament second hand este atent analizat de catre o echipa de specialisti si tehnicieni inainte de a merge spre client.
Cel mai important de retinut este faptul ca trebuie sa cumperi o imprimanta second hand de la un furnizor specializat, care sa iti puna la dispozitie serviciul de livrare si instalare. De ce? Pentru ca instalarea este un proces pe care este indicat sa il urmeze doar persoanele autorizate, astfel vei risca sa strici o parte din componente.

Diferenta majora care va conta cu adevarat este pretul pe care il oferi unei imprimante second hand. Vei reusi sa economisesti cu mult fata de un produs nou, care are aceleasi functii sau capacitati.
Imprimantele second hand vin din partea unor brandu-ri renumite, deci nu ai de ce sa iti faci griji ca ti se ofera un produs necunoscut, cu componente neadecvate. Mai mult decat atat, vin cu o garantie importanta, care iti este pusa la dispozitie inca de la bun inceput.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.