Barrique Concept Store: peste 400 de etichete de vin, distilate și bere

0

Curiozitatea și pasiunea pentru vinuri ne-au determinat să creăm un loc în care să ne bucurăm împreună cu clienții noștri de cele mai bune și cele mai noi etichete.

Am pus accent pe calitate și pe crearea unei atmosfere intime și relaxante unde să împărtășim cu cei din jur experiențe magice și complete.

Barrique Concept Store este spațios (129 metri pătrați) și este un loc perfect pentru întâniri de afaceri, întâlniri cu prieteni vechi și noi la o cafea sau un pahar de vin. Magazinul Barrique Concept Store propune spre degustare peste 400 de etichete de vin, distilate și bere. Printre mărcile din oferta magazinului se regăsesc numeroase nume românești ca Zăganu (cel mai important jucător pe piața de bere artizanală din România), Casa de vinuri Cotnari etc.

Deși coloana vertebrală a business-ului este reprezentată de vinuri și alte băuturi alcoolice, ne dorim să oferim experiențe complete, astfel că vizitatorii noștri pot degusta alături de un pahar de vin brânzeturi și mezeluri, din zona gourmet. Zona gourmet este în totalitate populată de brânzeturi și mezeluri de la producători locali.

Angajații Barrique Concept Store sunt pregătiți oricând pentru a oferi consiliere clienților datorită faptului că provin din industria băuturilor și sunt temeinic pregătiți în ceea ce privește particularităților domeniului.`

Detalii despre Barrique Concept Store găsiți aici.

Material publicat pe pagina web www.plandeafacere.ro in cadrul proiectului StartUp Now! Dezvoltare prin antreprenoriat pentru regiunea Centru cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014 – 2020.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.