Afaceri mici si profitabile: Agentia de plasare de bone

0

Se spune ca trebuie sa investesti o suma mare de bani intr-o activitate ca sa generezi un profit important. Aceasta regula nu este general valabila, de multe ori afaceri mici, realizate cu ceva mai mult decat banii de buzunar, sa zic asa, au devenit imperii financiare. Primul exemplu care imi trece acum prin minte este Facebook. Din punctul meu de vedere, cea mai importanta abilitate a unui antreprenor este viziunea, perseverenta si nu in ultimul rand experienta. Asa cum spunea Confucius, gaseste-ti o activitate care iti place si nu vei mai fi nevoit sa muncesti niciodata. Te las pe tine sa interpretezi aceasta fraza.

Ca tot veni vorba despre afaceri mici, astazi o sa incerc sa detaliez cateva chestiuni necesare pentru a infiinta o activitate de plasare de bone si menajere pe plan local.

Planul afacerii

Business-ul consta in intermedierea intre persoanele care ofera servicii de ingrijire/curatenie si familiile care au nevoie de aceste servicii. Ar trebui sa te adresezi familiilor cu minim 3 membri, din mediul urban, cu un venit peste medie.

Aceasta afacere mica se preteaza in special celor cu pregatire si/sau experienta in domeniul resurselor umane sau a recrutarii de personal.

Ai nevoie de 2 baze de date: una de clienti si una de persoane doritoare sa se angajeze ca si bone. Aceste baze de date le poti cumpara sau le poti construi cu ajutorul unei strategii de marketing eficiente, un anunt de angajare sau distribuirea de flyere.

Vezi mai mult…

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.