Afaceri la cheie de la 20.000 de euro

0

afaceri-la-cheie-pretDe la 20.000 de euro pana la cateva milioane de euro – acestea sunt preturile cu care poate fi achizitionata o afacere la cheie in marile orase ale tarii.

Cele mai vanate afaceri la cheie sunt restaurantele, hotelurile si pensiunile pentru nu primesti doar autorizatoriile si doratile necesare derularii unui business, ci si proprietate imobiliara adiacenta.

Restaurant la vanzare pentru 38.000 euro in centrul istoric din Bucuresti

In Centrul Vechi al Capitalei, o afacere la cheie in domeniul restaurantelor poate fi achizitionata la un pret de 38.000 de euro

Unitatea este complet echipata, functioneaza intr-un spatiu de 57 de metri patrati si are o capacitate de 25-30 de locuri. Chiria lunara pentru spatiul comercial este de 1.500 de euro pe luna.

In zona Mosilor, un fast-food poate fi achizitionat cu 20.000 de euro. Businessul functioneaza intr-un spatiu de 55 de metri patrati, are avizele la zi si dispune de toate dotarile necesare derularii activitatii.

In zona Batistei, un restaurant are un pret cerut de 62.000 de euro. Restaurantul este modern mobilat si utilat, insa dispune de o suprafata de 240 de metri patrati si are o capacitate de 75 de locuri.

In zona Pache Protopopescu, o afacere de tip hotel/restaurant este disponibila spre vanzare pentru 100.000 de euro. Ansamblul este functional, dispune de o capacitate de cazare de zece camere si are toate avizele la zi; businessul include si un salon de infrumusetare, iar chiria aferenta spatiului comercial este de 5.000 de euro pe luna.

In categoria ofertelor cu proprietati imobiliare incluse se inscrie complexul Pasarea-Frumusani, situat in comuna Frumusani, ce ofera acces la lacul Pasarea. Acesta este format din teren de 1.500 de metri patrati, cabane cu o capacitate de cazare de sapte camere, restaurant de 150 de locuri, cu bar si terasa. Pretul de listare pe Spatiicomerciale.ro este de 210.000 de euro.

Cea mai scumpa oferta din aceasta categorie este insa un hotel de patru stele din centrul Capitalei, zona Universitate-Batistei, disponibil spre vanzare la un pret de 18 milioane de euro. Amplasata pe un teren de 1.100 de metri patrati, unitatea de cazare are 220 de camere, este structurata pe parter plus 13 etaje si dispune de o suprafata utila de 12.000 de metri patrati.

Pensiune in centrul istoric al Brasovului, 499.000 euro

In orasul de la poalele Tampei, pensiunea Brasovul Vechi poate fi achizitionata cu 318.000 de euro. Imobilul este amplasat pe un teren de 176 de metri patrati, are o suprafata utila de aproape 400 de metri patrati si este compus din sapte camere. In pretul de achizitie sunt incluse mobilierul si toate dotarile necesare pentru continuarea afacerii.

In zona Centrul Istoric, o pensiune cu o capacitate de cazare de opt camere are un pret cerut de 499.000 de euro. Constructia are o suprafata utila de 340 de metri patrati, este amplasata pe un teren de 790 de metri patrati si include si un apartament complet amenajat la demisol.

Constanta- pensiune la 480.000 euro

In orasul de la malul marii, zona Casa de Cultura, o pensiune de 13 camere , ridicata pe un teren de 500 de metri patrati, are un pret cerut de 480.000 de euro. Imobilul a fost construit in 1996, modernizat in 2005 si functioneaza in prezent ca unitate de cazare.

In Mamaia, restaurantul Parc, cu iesire la faleza, este disponibil spre vanzare pe Spatiicomerciale.ro la un pret de 1,6 milioane de euro. Imobilul are o suprafata utila de 2.600 de metri patrati si include un salon de 300 de locuri, bucatarie, bufet, bar, spatii frigorifice, magazii, vestiare, grupuri sanitare si terasa cu autoservire.

Cititi materialul integral pe Wall-Street.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.