ADR Vest sustine intreprinzatorii aradeni interesati sa isi extinda afacerea in Moldova

0

Intreprinzatorii aradeni interesati sa inceapa o afacere in alte regiuni vor fi sustinuti in acest demers de catre Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest. ADR Vest promoveaza Republica Moldova pentru dezvoltarea de noi afaceri, prin organizarea unui forum moldo-roman.

La finalul anului trecut, intre Regiunea Vest, de care apartin judetele Arad, Caras-Severin, Hunedoara si Timis si Regiunea Nord din Republica Moldova a fost semnat un memorandum de intelegere pe tema dezvoltarii regionale.

La Arad, memorandumul a fost semnat de catre Nicolae Iotcu, presedintele Consiliului Judetean Arad si al Consiliului pentru Dezvoltare Regionala Vest, Sorin Maxim, director general al Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Vest, Ion Parea – presedinte al Consiliului pentru Dezvoltare Regionala Nord din Repu­blica Moldova si Ion Bodrug, director al Agentiei de Dezvoltare Regionala Nord.

Astfel, in baza memorandumului incheiat intre cele doua regiuni este urmarita stimularea investitiilor. Reprezentantii ADR Vest ii indeamna pe intreprinzatorii aradeni sa fie deschisi dezvoltarii unei afaceri in Moldova. Spre finalul acestei luni va fi organizat Forumul Economic Interregional Moldo-Roman.

Vezi mai mult…

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.