8 proiecte de afaceri cu un buget mic

0

Cele opt idei de afaceri au un buget de 5.000 de dolari si au fost identificate de catre celebra revista americana Forbes.

Afacerile propuse se pot aplica atat in America, dar si in orice tara cu o piata libera.
Unul dintre sfaturile oferite de catre realizatorii studiului pentru cei care intentioneaza sa demareze astfel de faceri este de a fi atenti cu banii lor si sa nu-i plaseze pe obiecte nefolositoare sau neamortizabile.

Cele opt idei de afaceri constau in:

1. Vanzari pentru companii de marketing direct, deci de vanzari din usa in usa. In America,acest domenii au o cifra de afaceri de 30 miliarde, iar persoanele antrenate in astfel de afaceri sunt in numar de 14 milioane.

2. Design interior este un domeniu profitabil, in conditiile in care numarul celor care doresc un camin primitor, confortabil si modern este in crestere.

3. Nevoia de bone pentru copii este una stringenta in America. In Romania, acesta piata cunoaste un trend pozitiv.

4. Organizarea de evenimente este un domeniu de activitate totalizat la 122 miliarde dolari in SUA. Costurile unei astfel de afaceri sunt relativ mici si cuprind: un computer, un telefon, acces la internet, o camera video si un web-site atractiv.

5. Designul peisagist este un alt domeniu in care pot fi derulate afaceri rentabile si consta in folosirea de plante sau instalatii, care mimeaza natura. Acest tip de design este folosit in special de proprietarii de vile.

6. Acordarea de mediatii pentru admiterea intr-un colegiu sau facultate. In Romania, rubrica de publicitate ale ziarelor este plina de astfel de anunturi ale profesorilor.

7. Instructor de Yoga este o afacere de succes in America. In ceea ce priveste Romania, yoga este asociata cu practici obscure si totodata este in rivalitate cu crestinismul. Ar putea fi o afacere rentabila, numai in masura in care imaginea yoga se va imbunatati.

8. Service IT este o alta alternativa. Cea mai mare parte a posesorilor de calculatoare nu au cunostinte tehnice. Din aceste motive, ei au nevoie de specialisti IT.

Sursa: Banii nostri

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.