4 idei de a face bani online pe care le poti testa in 2018

0

Daca vrei sa iti incerci norocul in acest an cu o activitate pe net, prin care iti poti rotunji veniturile, te afli in locul potrivit. Suntem astazi alaturi de tine in acest demers, cu 4 super-idei pe care le poti testa pentru a face bani pe net in 2018. Daca unele dintre cele de mai jos sunt vechi, insa pastreaza aceeasi prospetime si in acest an, altele sunt mult mai de actualitate, de aceea ar fi bine sa arunci un ochi si peste domeniul respectiv. Unele nu solicita absolut niciun buget de inceput, pe cand altele implica anumite riscuri financiare, pe care trebuie sa le cunosti foarte bine inainte de a face pasul urmator. Asa ca haide sa vedem cum poti face bani in acest an, cu ajutorul netului:

Car sharing

Din ce in ce mai multi romani sunt atrasi de ideea geniala de a-si pune propria masina la bataie, in folosul altor persoane, iar avantajele acestui demers par a fi extrem de tentante. Uber, Taxify sau BlaBlaCar sunt poate cele mai cunoscute aplicatii de car sharing de la noi. Daca cea din urma este practic transformarea ideii de „ia-ma nene” intr-o versiune tehnologizata cu net si tarif prestabilit, Uber si Taxify iti permit sa faci curse prin oras, evident contra-cost. Banii pe care ii poti castiga lunar sunt tentanti, asta daca iei in serios acest job, iar interfata unei astfel de aplicatii este cat se poate de user-friendly, atat pentru sofer, cat si pentru pasageri.

Freelancing

Mai tii minte ca ti-am spus, la inceputul acestui articol, despre actualitatea unor idei din acest articol, chiar daca ele au o vechime de 5-10 ani, sau chiar mai bine de atat? Ei bine, freelancing-ul ramane relevant si in 2018, fiind o sursa extraordinara pentru rotunjirea veniturilor. Scrii, esti bun la linii de cod, sau pur si simplu nu stii cum sa monetizezi faptul ca stapanesti foarte bine olandeza? Noi iti oferim solutia: freelancing. O multime de platforme online sunt practic o piata de intalnire dintre cerere si oferta, nu trebuie decat sa iti faci rapid un cont pe una dintre acestea ( sau chiar pe mai multe, pentru sanse mai mari ) si sa faci ce stii tu mai bine, chiar din confortul propriei casei.

Trading

Foarte multe persoane considera tranzactionarea la bursa o sperietoare de ciori, avand un singur scop: acela de a manca rapid banii din contul unui trader. Altii considera aceasta meserie ( extrem de banoasa, daca stii ce faci ) o loterie. „Hmm, e de noroc, cursul poate urca sau cobori, nu ai de unde sti.” Ei bine, lucrurile nu stau chiar asa, pentru ca din trading poti deveni ( fara exagerare ) peste noapte milionar. Ideea este ca aceasta stiinta se invata, iar pentru a stapani bine tehnicile de tranzactionare, precum si alti factori de natura bursiera, ai nevoie de timp. Cu ce pereche valutara este bine sa incepi? Ce marje de risc iti vei lua? Cum reactioneaza piata, in urma unei decizii luate de Banca Centrala Europeana? Doar cei care au rabdare sa invete de la 0 toate aceste lucruri se pot bucura de o cariera extrem de generoasa de trader.

Vlogging

Nu este niciodata prea tarziu sa te apuci de ceva nou, iar toata nebunia mondiala din jurul ideii de vlogging poate confirma acest lucru. De la canale de Youtube pentru gradinarit la cele cu sfaturi pentru cresterea copiilor, sunt practic mii de nise de explorat. Suntem convinsi ca poti gasi rapid una cu care sa te simti confortabil, plecand de la lucrurile pe care stii sa le faci. Mai mult de atat, nu ai nevoie decat de o conexiune foarte buna la net, cateva notiuni de Adobe After Effects, precum si de o camera video performanta + un smartphone foarte util. Un telefon Samsung Galaxy S8 este perfect pentru un astfel de job, asa ca uite si un prim pas pe care trebuie sa il faci in noua ta cariera.

Iata 4 idei geniale de a face bani din online, in 2018. Daca vrei sa testezi prima idee, ai grija ca masina ta sa fie bine pusa la punct, iar daca vrei sa faci bani din tranzactionarea unei unei perechi valutare, fii sigur ca stii bine cum stau lucrurile cu piata bursiera, inainte de a te aventura in aceasta zona. Vlogging-ul presupune, inainte de toate, un smartphone foarte bun, iar Samsung Galaxy S8 este mai mult decat potrivit: cu o diagonala de 6.2’’, o memorie RAM de 4GB, precum si 2 camere performante ( 12 MP / 8MP ), este aliatul tau de incredere in cariera ta de vlogger.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.