10 idei de afaceri cu bani putini

2

„Banii nu incep niciodata o idee.  Intotdeauna ideea este cea care porneste banul” – Owen Laughlin

Daca sunteti in cautarea unei idei de afaceri cu bani putini si sunteti dispusi sa investiti timpul si munca dumneavoastra in dezvoltarea ei, va oferim o lista de 10 idei de afaceri care pot fi incepute cu un buget minimal.

1. Blogging. Realizarea unor bloguri tematice pe diverse nise cu potential de monetizarea prin vanzarea de publicitate, participarea la programe de afiliere, promovarea unor produse/servicii legate de tema blogului.
2. Freelancing. Oferirea de servicii in calitate de freelencer: webdesign, optimizare SEO, traducere texte, editare texte, etc.
3. Servicii de recrutare si plasare de personal: bone, menajere, bucatari, gradinari, instalatori, etc.
4. Firma de curatenie la domiciliu.
5. Meditatii si cursuri. Puteti oferi meditatii sau cursuri private pe materiile/ disciplinele la care excelati si puteti obtine rezultate: matematica, engleza, dans, etc.).
6. Diverse reparatii de computere si/sau alte echipamente. Acestea pot fi facute la un atelier propriu inchiriat, la domiciliul dumneavoastra sau la domiciliul clientului, dupa caz.
7. Servicii de transport pentru mutare: fie ca este vorba de mobila sau bagaje, multe persoane au nevoie de ajutor atunci cand trebuie sa se mute. Pentru acest tip de serviciu este necesar sa aveti o masina pentru transportul obiectelor.
8. Firma de inchiriere de rochii de ocazie, rochii de mireasa, costume pentru diverse petreceri.
9. Productia de cosmetice naturale homemade. Pentru producerea cosmeticelor puteti utiliza spatiul din locuinta personala, materia prima si retetele de fabricatie le puteti achizitiona online.
10. Servicii de gradinarit. Daca sunteti pasionat de gradinarit, puteti miza pe faptul ca exista o nevoie din ce in ce mai mare pentru acest tip de serviciu generata de numarul mare de proprietari de case cu gradina care nu au timp sa se ocupe de acesta. Aveti nevoie de cunostinte de horticultura, ustensile specifice acestei activitati si masina pentru transport.

In functie de cunostintele si abilitatile pe care le aveti puteti opta pentru una dintre ideile de afaceri de mai sus.

Ce trebuie sa retineti este ca succesul unei afaceri este direct proportional cu pasiunea si perseverenta antreprenorului.

Mai multe detalii despre cum va puteti mentine costurile reduse in perioada de inceput a afacerii gasiti in articolul: Cum sa initiezi o afacere cu cat mai putini bani.

Mult succes!

Un material plandeafacere.ro. Toate drepturile rezervate.

[buton_apeleaza_consultant]

Share.

2 comentarii

  1. bn ziua,vreau sa-mi deschid o afacere cu curatarea papuciilor si intretinerea lor.cum pot sa fc un studiu sa vad dak merge in zona in care vreau sa deschid afacerea.va multumesc cu respect ,Marius

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.