VREI SĂ FII ANTREPRENOR? Informează-te participând la conferințele organizate în cadrul proiectului “SOCIAL ENTREPRENEURS NETWORK”

0

Cod MySMIS 128617

Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR) derulează proiectul “Social Entrepreneurs Network” în regiunile Nord-Est și Sud-Est. Proiectul are o valoare totală de 13.834.730,15 lei, din care asistența financiară nerambursabilă a Uniunii Europene este de 11.759.520,65 lei.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă înființarea de întreprinderi sociale în vederea integrării pe piața forței de muncă a persoanelor din grupurile vulnerabile și în vederea combaterii sărăciei din regiunile Nord-Est și Sud-Est. Prin implementarea proiectului se va asigura promovarea antreprenoriatului social şi a integrării vocaţionale în întreprinderile sociale şi economia socială. Acest obiectiv se va realiza prin informarea populației din regiunile Nord-Est și Sud-Est și prezentarea oportunităților existente în cadrul proiectului. Evenimentele organizate în fiecare județ din cele două regiuni au ca scop atragerea persoanelor care doresc să înfiinţeze întreprinderi sociale, în vederea informării acestora.

În acest sens, beneficiarul proiectului are onoarea de a vă invita să participați la Evenimentul de informare grup țintă organizat în data de 15 OCTOMBRIE 2020, începând cu ora 11:00, la MANDACHI HOTEL – SALA MAGNIFICUS PLAZA PRINCE din Bulevardul Sofia Vicoveanca, nr. 107, Suceava, județ Suceava. În cadrul evenimentului sunt invitați să participe atât reprezentanți ai presei, cât şi a părților interesate în derularea proiectului.

Pe termen lung, proiectul va genera un impact pozitiv în comunităţile locale din regiunile Nord-Est și Sud-Est, contribuind la reducerea şomajului, creşterea încasărilor bugetare și ridicarea nivelului de trai. Întreprinderile sociale înfiinţate în cadrul proiectului vor contribui la dezvoltarea comunităţilor locale inclusiv prin implicarea unor persoane aparţinând unor grupuri vulnerabile în activităţi cu caracter social şi economic, facilitând accesul tuturor la resursele şi serviciile comunităţii.

Pentru informații suplimentare privind proiectul sau activitățile planificate, vă rugăm să ne contactați la telefon 021.312.68.93, email [email protected], website www.social-network.ro sau la adresa Piața Walter Mărăcineanu, nr. 1-3, intrarea 1, etajul 1, București.

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.