Voteaza cea mai buna aplicatie de business!

0

business_wall_of_fame_romtelecomPeste 130 de aplicatii de business s-au inscris in competitia „Business Wall of Fame” organizata de Romtelecom. Concursul, initial la nivelul Deutesche Telekom, este organizat concomitent in 6 tari: Cehia, Croatia, Ungaria, Polonia, Romania si Slovacia.

Competitia este adresata dezvoltatorilor de software independenti si startup-urilor care doresc sa isi promoveze aplicatia, care trebuie sa fie cel putin in faza de productie si nu neaparat disponibila comercial inca, si sa o faca accesibila catre o audienta larga. Prin startup se intelege o firma ce activeaza in domeniul dezvoltarii de software, infiintata dupa data de 1 ianuarie 2013.

Voteaza cea mai buna aplicatie de business pana la data de 30 iunie 2014

Cele peste 130 de aplicatii de business au fost inscrise in concurs in intervalul 28 aprilie – 22 mai, iar perioada de votare se incheie pe data de 30 iunie. Urmatoarea etapa a concursului, selectarea castigatorului national, se desfasoara in perioada 1-31 iulie, iar pana pe 15 august va fi selectat si castigatorul international si cel mai bun startup

Premii

Locul 1

Aplicatia va deveni vedeta unei campanii de promovare in valoare de 30.000 euro derulata de Romtelecom, creatorul va deveni Partener Romtelecom Cloud, aplicatia va fi inclusa in portofoliul Romtelecom de servicii cloud, fiind promovata spre vanzare catre mai mult de 150.000 clienti business.

Locurile 2 si 3
Creatorii aplicatiilor clasate pe locuruile 2 si 3 vor deveni Partener Romtelecom Cloud, iar aplicatiile vor fi incluse in portofoliul Romtelecom de servicii cloud, fiind promovata spre vanzare catre mai mult de 150.000 clienti business.

Premii suplimentare
Cea mai buna aplicatie internationala
O aplicatie internationala dezvoltata pentru toate cele 6 tari participante in concurs va concura in acelasi timp si pe cele 6 piete si va putea castiga premii suplimentare. Aceasta trebuie sa ruleze in limba engleza si optional in limbile locale ale celor 6 tari. Premiul este:
creatorul devine Partener Cloud al Deutsche Telekom in cele 6 tari participante, iar aplicatia va ajunge pe o piata de pana la 1,3 milioane de companii
excursie la laboratorul de inovatii T-Lab Berlin

Cel mai bun concept de aplicatie start-up
Startup-urile care au creat concepte de aplicatii care vor fi lansate inainte de sfarsitul anului 2014 pot de asemenea participa in concurs si pot castiga premii:
oportunitatea de a primi o investitie de 80.000 Euro de la Hub:raum pentru dezvoltarea aplicatiei
invitatie la Long Night of Start-ups, eveniment important desfasurat in Berlin de catre T-Labs Berlin, beneficiind de un stand propriu in cadrul evenimentului.

Si votarea aduce castiguri!
Toti reprezentantii companiilor mici si mijlocii care voteaza si devin suporteri ai celei mai bune aplicatii de business din Romania devin eligibili de a castiga promovare pentru compania lor in valoare de 10.000 euro in cadrul unei campanii de comunicare derulata de catre Romtelecom.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.