UpHash: Nu mai este convenabil sa investesti in criptovaluta!

6

Echipamentele miniere se dezvolta cu o mare viteza, acest lucru complica procesul de obtinere a criptovalutei, deoarece, odata cu cresterea puterii echipamentelor pentru minerit, creste si complexitatea acestui proces.

Imaginati-va ca planificati sa aveti propria „ferma” de minare de criptovaluta si pentru a va realiza planul ati hotarat sa faceti rost de un ASIC performant din SUA. in timp ce produsul va ajunge la dvs. (uneori livrarea dureaza mai mult de 3 saptamani), alte companii globale lanseaza un nou instrument pentru minerit, mult mai functional si performant decat cel care ati decis sa il cumparati si ajunge in posesia persoanei care nu a solicitat o livrare, dar l-a achizitionat personal. Cu siguranta sunt si avantaje daca ati avea o „ferma” – puteti alege criptovaluta care doriti sa o obtineti, dar dezavantaje sunt mult mai multe. Pentru a crea si intretine propria „ferma”, veti avea nevoie de urmatoarele:

  • Investitii initiale mari in echipamente;
  • Spatiu alocat separat pentru echipamente;
  • Echipamente speciale pentru racirea aparatelor;
  • Plati foarte mari pentru energia electrica;
  • Instalarea si configurarea echipamentului (de altfel ati putea angaja si un specialist in acest domeniu);
  • Control non stop al echipamentului (pentru a evita scurtcircuitele si incendiile).

Dupa cum observati, cheltuielile pentru intretinerea unei „ferme” sunt destul de mari, in plus, minarea criptovalutei dureaza foarte mult, chiar daca puterea echipamentului dvs. este impresionanta. in acest caz, apare intrebarea: de ce sa investiti in echipamente pentru minerit, cand exista o alta modalitate de a castiga bani fara investitii? sansa de a castiga bani reali = 100%.

Folosirea platformelor traditionale pentru minerit cu software specializat poate fi o solutie mult mai buna decat crearea unei „ferme” proprii. Pentru minarea criptovalutei, aceste platforme folosesc o parte din puterea placii video a computerului dvs. Puteti folosi o astfel de platforma foarte usor, trebuie doar sa:

1. Creati un cont pe site-ul UpHash.io;
2. Descarcati software-ul UpHash pe computerul dvs.;
3. Rulati programa UpHash folosind login-ul dvs.;
4. Incepeti sa castigati.

Software-ul UpHash ofera posibilitatea de a calcula viitoarele venituri chiar de la inceput. Veti putea afla spre exemplu cat veti castiga din minerit timp de o luna cu acest program. Mai mult decat atat, puteti regla independent intensitatea mineritului si puteti seta numarul de hasi.

Un simplu computer de putere medie poate aduce utilizatorului pana la 25 de dolari. Pentru a creste veniturile din minerit, aveti posibilitatea sa utilizati software-ul pe mai multe dispozitive in acelasi timp. Toate dispozitivele si veniturile provenite de la acestea pot fi vazute in contul dvs. personal.

De asemenea, puteti utiliza programul de recomandare pentru a obtine inca 10% din venitul prietenilor invitati. Daca sunteti o persoana comunicabila, imaginati-va ce venit puteti avea doar de la utilizarea programului de recomandare.

Sa presupunem ca intr-o luna castigati 25 de dolari, aceeasi suma o pot castiga si 100 de prieteni invitati de dvs., si iata ce putem obtine in aceasta situatie: (25 $ x 100 de prieteni) x 10% = 250$. Nu uitati ca profitul se calculeaza pe baza presupunerii ca fiecare dintre prietenii dumneavoastra utilizeaza doar un computer. Dar, de indata ce vor folosi mai mult decat o sursa de minerit, castigurile dvs. vor creste.

Fondurile adunate le puteti retrage utilizand cardurile MasterCard sau Visa. Retragerea fondurilor poate fi posibila doar dupa ce balanta contului dvs. atinge o suma minim de 15 $.

Aceasta metoda de castig este foarte simpla si nu presupune careva cheltuieli. Accesati site-ul UpHash.io si aflati mai multe despre mineritul pasiv.

(P) Acest material este sponsorizat. Pentru promovarea pe acest site va rugam sa ne contactati pe contact!

Share.

6 comentarii

  1. Eu am facut doar 45$, dar am adaugat doar 2 persoane in echipa mea. Cred ca daca voi aduna mai multe persoane, voi avea si un profit mai mare.)

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.